Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ Hangisi daha güçlü ramler?

Patriot Memory Viper Venom RGB DDR5 RAM 32 GB (2X16GB) 6000MT GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 NEO SİYAH DDR5 6000MHz CL36 1.35V RGB PC Ram arasında kaldım bu ikisinin ben sipariş verdiğim patriotun skıll pahalı idi şimdi indirime girmiş :) hangisi iyidir
  2. B

Patriot viper ram alınır mı?

Dostlar ürün bu https://www.amazon.com.tr/dp/B0D4NLTM6R/?coliid=IBZ4YERWWMQQH&colid=2NXN74LZB69Z7&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it Alacağım anakart msı b650 pro WiFi Ryzen 5 7500f Rx7800xt nitro plus sizce güzel olur mu iyi bir marka mı
  3. B

Ramlerimi tam performansa nasıl alabilirim?

1732707574 ramlarim gskils 3200 mhz fakat 2133 olarak duruyor nasıl yapabilirim 1732728284 Hiç kimse mi bilmiyor ?
  4. B

Çözüldü✓ DDR5 RAM ÖNERİSİ!! yardım lütfen

DDR5 RAM ÖNERİSİ !! işlemncimi ryzen5 7500f e güncelliyorum anakartta karar kılamasam da ram önerisi alabilirim
  5. B

Sizce bu ram alınır mı indireme girecek birazdan

Patriot Viper Venom RGB PVVR532G600C36K 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Gaming Ram (Bellek)
  6. B

YİNE BU SORUNU YAŞADIM SİZCE NEDEN OLUR BU YARDIM LÜTFEN!!

bilgisayar kendini aç kapa aç kapa yaptı hemen fişini çektim kasayı temizledim her zamanki gibi açılmadı, sistem çalışıyor fakat görüntü gelmedi, bir kaç kere daha tak çıkart yaptım sistem geldi fakat yine ram'in birini kullanmnıyor, neden sürekli bu sorunu yaşıyorum sizce sorun ram de mi soket...
  7. B

Çözüldü✓ 1 Saat Önce Böyle Deği̇ldi̇, Fakat Kapandi Açildi Böyle Oldu ??

16 GB SABİT RAM VAR 1 SAAT ÖNCE KAPANDI PC TAK ÇIKART YAPTIM RAMLARI ÇÜNKÜ PC AÇILMIYORDU VE RAM KODU HATASI VERİYORDU, ŞUAN DONANIMA AYRILMIŞ OLARAK BİR RAM DÜŞMÜŞ NEDEN OLDU BU YARDIM EDİNN
  8. B

Ram Kod Hatası Alıyorum

Pc kapandı, açıldı baktım ram kod hatası veriyor, 16gb ram varken şuan pcyi yeni açtım, tak çıkart tak çıkart anca açıldı 8gb ram gözüküyor sorun nedir yardımcı olun lütfen
  9. B

kullanılabilir ram sabit kalıyor

arkadaşlar merhabalar, ram 16 gb kullanılan ise 8gb. bakıyorum performasn yöneticisinden kullanılabilir ram sistem çalışırken 3.7 ye düşüyor oyunlar performans düşüsü yaşıyorum. msconfig ile rami yap diyorlar yapıyorum olmadı kaç kere yaptım olmadı, işlemci sayısı demedin, 12 ye aldım sistem...
Top Bottom