Arama sonuçları: *

1. R

ram mhz yükseltince görüntü gelmiyor

herkese iyi forumlar. ortalama 6 ay kadar önce anakartımı değiştirdim. asus prime b450 m-k II anakarttan aşağıdaki anakarta geçtim, 3200mhz de sorunsuz çalışan ramler anakartı değiştirdikten sonra 2133mhz ye düştü. ne yaptıysam düzeltemedim biosdan 3200mhz ye manuel çekincede görüntü gelmiyor...
  2. R

Sistemime hangi ram i almalı

Herkese iyi forumlar. Bilgisayarımda 1x16 olmak üzere Corsair vegeance rgb rs 16 GB lik ram takılı. Sorum şu aynı ram in 1900 TL ye 2x8 olan modelini mevcut Ramin yanına mı takmalı(2 ve 4. Slotlara) yoksa aynı Ram i 2130 TL ye 1x16 daha alıp onu mu takmalıyım. Bütçe ile ilgili çok bir sıkıntım...
  3. R

Ram düşük MHz ve düşük FPS problemim var

Öncelikle herkese iyi forumlar 2 sorum olucak. 1-) Bilgisayarımda 1x16 olacak şekilde Corsair vengeance RGB rs 3200 MHz ram takılı. Yakın zamanda Anakartımı değiştirdim. Anakartı asus b450 m-k II den gigabyte b550 m-k ya degistirdim. anakart değiştikten sonra ram hızım 2133 MHz ye düştü sebebi...
  4. R

ram mhz arttırma sorunu

öncelikle herkese iyi forumlar. cumaya kadar kasamda asus prime b450 m k II anakart vardı ve ramlerim 3200 mhz de çalışıyordu. cuma günü kasama gigabyte b550 m k modelli anakartı taktım. ancak ramler 2133 mhz ye düştü. 3200 e çektiğimde ise pc açılmıyor daha doğrusu kasa ışıkları fanları...
Top Bottom