Arama sonuçları: *

1. B

En Full Ayarlarda bile az ram kullanımı Neden ?

Bf 1 Ultra ayarlarda oyun oynuyorum genelde normal şartlarda 16 gb ram var fakat oyun maksimum 8 gb yiyor bu normal halinden ötürü yani fazlasını kullanmaz mı yoksa kullanması için bir ayar var mı merak ettim
  2. B

Ram Mhz Yükseltme de bir soru

Arkadaşın asus b450m plus tuf anakartı var ramleri şuan 2133 mhz çalışıyor halbuki ramleri 3200 mhz normalde xmp den yükseltiyoruz diye biliyorum orada ise docp diye bir ibare var nasıl yapacğım yine xmp deki gibi profile 1 seçeneği mi seçeceğim yoksa ek ayarlar gerekecek mi ?
  3. B

gskill 8 gb DDR 4 2400 mhz ram mavi ekran sorunu

Selam dostlar benim 2 x 8 g skill ramlerim var fakat bunlardan bir tanesi mavi ekran verdiriyor bu sorunu çözmem mümkün mü yardımcı olursanız sevinirim
  4. B

8 gb DDR 4 en iyi fiyatlı ram önerisi

arkadaşlar amacım hem ucuz olsun hem de performansı iyi olsun rgb rengi filan önemli değil en ucuz en iyi performanslı DDR 4 en az 3000 mhz ram önerir misiniz
  5. B

Mavi Ekran Verdirten Ram

Bir adet 2400 mhz 8 gb DDR 4 gskill ramim var mavi ekran sorunu verdirttiğini tespit etmişitm 1 aydır da kullanamıyorum bu sebepten dolayı şimdi bu ram çöp mü oldu çözülebilir mi sorunun yeniden kullanılabilir mi ?
Geri