Arama sonuçları: *

1. Dark Lightning

Animeli Ramlere inat Rivialı Geralt'lı Ramler!

Anime'ler meydanı boş bulmuştu. Ama artık öyle değil. Rivialı Geralt'lı Ramler piyasada! Ramlerimiz asla etiket basma olmayıp tamamıyla bize aittir!
  2. Dark Lightning

Corsair agam bizimlen eğlenir

https://www.itopya.com/corsair-16gb-2x8gb-dominator-platinum-rgb-siyah-4000mhz-cl19-dual-kit-ram/ 500tl daha ucuza olan ram https://www.itopya.com/gskill-64gb-2x32gb-trident-z-neo-rgb-3200mhz-cl16-ddr4-dual-kit-ram/
  3. Dark Lightning

2 tane single kit ram alınır mı ?

Şimdi diyelim 32gb ram alıcaz kit olarak 8x4 yok 8x2 var ve 16x2 var ama hem güzel görünsün (ramler rgb) hemde duale göre daha fazla fps alalım diye 8x2 kitten 2 tane alırsak çiplerin farklı çıkma olasılığı % kaç ?
  4. Dark Lightning

GSKILL Yeni Ramlerini Duyurdu !

Yeni RAM’ler Trident Z Neo, Trident Z Royal, Trident Z RGB ve Ripjaws V serisi altında satışa çıkacak. Görüldüğü üzere ramler 14-15-15-35 3600Mhz değerinde fabrikasyon olarak gelecek. 64GB (16GBx4) ve 32GB (16GBx2) seçenekleri sunuluyor. Çip Samsung B Die kullanılacak. Bu ramler xmp 2.0...
  5. Dark Lightning

Cl değeri hakkında

Dostlar şimdi ss ini atacağım ramler ikiside marka model mhz ve cl değeri aynı tıpatıp aynı bu arada Corsair Vengeance Rgb Pro 3600mhz cl18 ama 2 tane vardı bundan ve biri 963tl biri 1.197tl fark şuüstteki pahalı olan alttaki ucuz olan şimdi bir yiğit bana diyebilirmi taş çatlasa şu kadar fps...
  6. Dark Lightning

Mhz ve cl hakkında

Şimdi ben 3200mhz cl16 almayı planlıyorum 4000mhz cl19 ları görünce sanki daha kötüymüş gibi geliyor bana cl değerinden dolayı 3200 cl16 ile 4000 cl19 un arasında ne kadar fark vardır ?
  7. Dark Lightning

Xpg D41 Tuf Gaming hakkında

Şimdi bu ramin normal D41 den ne farkı var ? Sadece siyah olması ve ramin beyaz kısmında Tuf Gaming yazması mı ?
  8. Dark Lightning

Ramlerde Cl Değerinin Önemi

Cl 16 nın Cl 18 e göre fps farkı nedir ?
  9. Dark Lightning

Ramlerde MHz nin Önemi Nedir

Mhz nin çok fps fark ettirdiğini duymuştum ama 3000 mhz 3200 mhz de kaç fps fark oynar ?
Top Bottom