Arama sonuçları: *

1. Giatros

Bilgisayar tek ram görüyor

2x8 ramlerim var yerlerini değişiyorum tekli takıyorum çıkarıyorum hep tek 8 ini görüyor
  2. Giatros

Yeni ram aldım XMP açmama gerek var mı?

8GB 3200mhz bir ramim vardı XMP açıktı bir tane daha aynısından ekledim tak çalıştır yaptım görev yöneticisinde 3200mhz olarak gözüküyor tekrar bir şey yapmama gerek var mı?
  3. Giatros

Yeni ram alacağım XMP açmama gerek var mı?

Şu an 8GB 3200MHZ Ram var XMP açık, bir tane daha 8GB alacağım onu direk tak kullan yapabilir miyim? Yine XMP açmam gerekli mi?
  4. Giatros

Sizce bu rami almalı mıyım?

8GB Oloy 3200Mhz ramim vardı 4300GE apu bir sistemim var, performans artışı olarak 2x8 yapmam gerektiğini bende biliyorum. Bir tane daha alıcam aynısından almam ramlerin iyi çalışması için daha iyi fakat fiyatı çok artmış. Hepsiburada'dan değilde N11 de daha ucuza buldum onu alsam sorun eder...
  5. Giatros

Yardım XMP açarsam sorun yaşar mıyım?

B450M S2H model bir anakartım var şu an 3200MHZ ramlerim 2666 mhz çalışmakta. Bunun için XMP açıcam fakat görüntü almama sorunu yaşayabilir miyim? Bazı arkadaşlar yaşamış gördüm konularda. Ramim...
  6. Giatros

Yardım Windows 10'u Nasıl Etkinleştirebilirim?

Yeni bir sistem kurdum Windows'u yükledim. Keyim yok nasıl etkinleştirebilirim istediğim temaları falan yapamıyorum. Help me!
  7. Giatros

Ram boosttan sonra ekrana goruntu gelmiyor

Rami profile 1 e aldım 3600 e boostladım ekrana görüntü gelmiyor sistem calisiyor
  8. Giatros

3200 MHZ ram aldım fakat 2666 MHZ gözüküyor.

3200 OLOY RAM ALDIM FAKAT 2666 MHZ DİYOR
  9. Giatros

Ram fiyatları düşer mi beklemeli miyim?

Oloy 8gb ram alacağım hepsiburada üzerinde 360 lira civarı 50 lira indirimle 310 liraya alacağım bekliyim mi? Yoksa düşmez mi?
  10. Giatros

Oloy ram alınır mı sizce?

Ram için beklemeli miyim? Oloy ram alınır mı? Hepsiburadadan 308 liraya alırım indirimle.
  11. Giatros

Yardım Ramimin tamamını kullanamıyorum

4GB Ram'im var fakat (3.25)GB kadarını kullanabiliyorum yardım eder misiniz acaba?
Top Bottom