Arama sonuçları: *

1. M

Laptopuma Ram takıcam ama bazı şüphelerim var

ben kendim ram takmayı bilmiyorum o yüzden bulunduğum yerdeki bilgisayar tamircisine taktırıcam. arkadaşımın arkadaşı başka biyerde bilgisayarına ram taktırmaya götürmüş ve tamirci ramdan 3 gb çalmış. tamirciye gitmiş şikayet etmiş falan filan. eğer bendede öyle olursa ne yapmalıyım ?
  2. M

Laptop 14 dakikada kapandı !!!

windwos 10 2004 güncelleştirmesini yaptıktan sonra laptopum aşırı yavaşladı. tam 14 dakikada kapandı ve çok yavaş açılıyor. google açmakta bile zorlanıyor. YA bir yenile bile çekemiyorum o derece yavaşladı. ne yapcam ben ? sadece google açıkkan ram %86(4 gb) hdd ise %100(1 TB) kullanıyor.
  3. M

LAPTOPTA PERFORMANS ARTIŞI OLURMU

Laptopumda 4 GB ram var i5 1tb HDD AMD 2 GB ekran kartı. Biraz yavaş bir laptop. 8 gb ram alırsam iyi bir performans artışı olurmu ?
  4. M

RAM ddr3 mü ddr4 mü ? Nasıl anlıcam

Laptopumda 4 gb 2133 mhz ram var ama ddr3 mü ddr4 mü nasıl anlayabilirm ona göre yeni ram almayı düşünüyorum
  5. M

RAM OVERCLOCK

arkadaşlar laptopum var. RAM a overclock yapmak istiyorum. biostan falan anlamam başka bi program indirim yapsam olmazmı öyle bir program varmı
  6. M

RAM HAKKINDA 1 SORU

8 gb 3200 MHZ ram almayı düşünüyorum ama CL22 değeri var. CL22 nasıl C16 ile arasında dağlar kadar fark varmı RAMİ GÖRMEK İSTERSENİZ---https://www.incehesap.com/kingston-kvr32n22s8-8-8gb-ddr4-3200mhz-ram-fiyati-45531/---
Top Bottom