Arama sonuçları: *

1. Aydi

Öneri DDR5 EXPO 32GB Ram Önerisi?

Öncelikle selamlar, ramlerimi kuzenime satacağım için yeni ram arıyorum. Anakart B650 Gaming Plus Wifi İşlemci 7800x3D Anakartım ve işlemcim ile uyumlu hangi rami alabilirim min 6000mhz ve max cl 36 olursa iyi olur, şimdiden teşekkürler.
  2. Aydi

Yardım Arizali ram degisimi

Incehesaptan ram almistim arizali cikti servise gonderdim servis arizayi dogruladi fakqt degisim yapamiyoruz stok yok diyorlar ben de iade de istemiyorum stoklari yoksa degisim yapmama haklari var mi? Ramleri uyguna almistim baya 6400mhz cl 32 degerindeydi bana dedikleri ise 6000mhz cl40 ike...
  3. Aydi

Yardım Ram değişimi memtest hatası

Incehesaptan apacer ddr5 16gbx2 6400mhz cl32 ram aldim memtest yaptim ve daha 2. Dakikada 7000 tane hata aldim tekrae teste soktum sonuc degismedi, eski ramleri taktigimda ise hic hata almadim yani ramler sorunlu. Benim de sorum ben bu ramleri kutusundan cikartirken hafif yirttim mecburen cunku...
  4. Aydi

Yardım Ram mhz hakkinda yardim

Da-g9 sistem icin ayriyetten 2x16gb 3600mhz ram satin aldim fakat anakart 3200 destekliyor ben bu ramleri 3200mhz hiza dusurup calistirabilir miyim? Ramleri hepsiburada limiti ile aldigim icin 3600mhz en dusuk denk gelen ram hiziydi o yuzden bu sekilde satin aldim.
  5. Aydi

Yardım 16gb ram yeterli mi?

Da-g9 sistem aldim bu sistemi 2 yil kullanmayi dusunuyorum oyunlari da genel olarak 2k ultra yuksek ayarlarda oynayacagim 16gb ram goturur mu yoksa 32gb ram mi lazim.
Geri