Arama sonuçları: *

1. Lorx61

16gb ram var ama (13.9gb kullanılabilir)

arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi 16 gb ramdan 13.9 unu kullanabiliyorum işlemcim apuydu ryzen 3 2200G di evet 2gb onun dahili grafik işlemcisine gidiyor biliyorum ama şuan ekran kartı var sistemde aktif kullanıyorum gtx 1060 takılı ama hala 16gb dan 13.9 gb diyor bunu artırabilir miyiz
  2. Lorx61

Bu ram alınmaya değer mı ?

arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim bu ram alınır mı bana uygun geldi ve rgb olması çok şık sizce alınır mı
  3. Lorx61

MSI marka ramlar var mı ?

Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi MSI marka ram var mı
  4. Lorx61

apu sisteme ekran kartından sonra ram yükseltmesi

arkadaşlar merhaba ben bildiğiniz gibi çok kez konusunu açmıştım Ryzen 3 2200G apu işlemci kullanıyorum ve yakında rx 570 alıcam ve aldıktan sonra ramlarım şuan 8+8 16 gb ve bende ekran kartı aldıktan sonra bu ikisini satıp tek kanal 16 gb rama geçmeyi düşünüyorum ilerde 32 ye yükseltmek için...
  5. Lorx61

8+16 gb ram mantıklı mı ?

arkadaşlar selam ben apu sistem kullanıyorum şuan bir adet DDR 4 team t force vulcan tuf gaming ram var 8gb lik ben biraz daha iyi olsun diye aynı değerlerde 3200mhz cl16 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-vengeance-rgb-pro-1170331354/detay bu ramı...
  6. Lorx61

Yardım Farklı ramlar birbiriyle birlikte çalışır mı

Arkadaşlar benim sistemim apu yakın zamanda eski anakartimi sattığım zaman 2. Rami almak istiyorum sistemde bir adet sıfır team T force vulcan tuf gaming 1x8 GB ram var yanına aynı özelliklerde ram alsam sorun çıkartir mi ikinci el de düşündüğüm marka Corsair
  7. Lorx61

Ryzen 3 2200G kac mhz ram destekliyor

Arkadaşlar merhaba ben R3 2200G kullaniyorum suan tek slot 8gb 3200mhz ram var ama 2400 mhz de çalışiyor birkac hafta sonra bitane daha aynisindan alip 3200 mhz yapsam islemcim destekler mi anakart msi A320M A PRO
  8. Lorx61

Ram MHz 2400 de çalışıyor artırma

Arkadaşlar merhaba ram MHz su artırmak istiyorum işlemcim ryzen 3 2200G ram tek slot team T force vulcan 8gb 3200mhz ama 2400 de çalışıyor kaç MHz yapmak uygun olur ve PSU 250 watt sorun çıkartir mi
  9. Lorx61

bu fiyata bu rami aldım

arkdaşlar bu fiyata bu rami aldım sizce çokmu pahalı veya çokmu uygun ve nasıl bir tercih yapmışım anakartım A320M 3200mhz kullanabilir miyim
  10. Lorx61

Apu sisteme bütçeme göre hangi ramı alayim

Arkadaşlar apu sistem alacağım bütçem kısıtlı tek kanal 8gb ram mi alayım yoksa 4x2 8gb iki kanal mi yapayim
  11. Lorx61

4+2 gb ram uyumlu olur mu

arkadaşlar sistemime ram eklemesi yapıcam eski ekran kartımı verip 2gb ram alıcam sorum şu 4+2 gb ram toplaöda 6gb ram uyumlu olur mu
  12. Lorx61

Yardım PC ram sınırlaması yapılır mı

Arkadaşlar benim sistemimde 4 GB RAM var ve örnek olarak oyun oynarken MTA da full 4 GB kullanıyor mesela şöyle bir şey yapabilir miyiz MTA da sadece 3 GB kullansın
  13. Lorx61

Bu ram alınır mı yardım

https://shbd.io/s/31L5SKPg Arkadaşlar bu Rami bilgisayarım için alıp kullanmayı düşünüyorum öğrenciyim fazla bütçem de yok bu marka alınır mı sizce
Top Bottom