Arama sonuçları: *

1. Cansu Yıllmaz

Yardım Bellek/Ram sıkıştırmak sağlıklı mıdır?

Soru üstte belirtiliyor. 8gb dual belleğe sahibim ama Windows Powershelde Get-MMAgent yazınca Disabled yazıyor. Etkinleştirmeli miyim? Sağlıklı mı? Bu arkadaş çok da sağlıklı bi şey olmadığını söyledi.
  2. Cansu Yıllmaz

Öneri Fiyat Performans BELLEK

Arkadaşlar 600tl için bana 4gb ram önerin dual channel yapıcam. Diger ramın özellikleri:
  3. Cansu Yıllmaz

Öneri Bana Dual Channel Ram Tasviye Et (2x8)

Yakında bi ram takviyesi yapacağım ama bi türlü en uygun ramı bulamadım. Tam Birisinin frekansı ve DDR i uygun geliyo cl değeri uygun gelmiyo ya da cl değeri uygun geliyo digerleri uygun gelmiyo. Aradığım remin kriterleri: 8gb ram(2x8gb dual channel yapacağım) 2666mhz DDR4 Cas Latency 14-18...
  4. Cansu Yıllmaz

Öneri 2x8 mi yoksa 1x16 gb ram mı?

Arkadaşlar 4gb ramım var servisle konuştuktan sonra ramımı artırmanın performansımda ciddi değişiklik yaratacağını söyledirler ve 16gb ram artırarak 20gb toplam ram elde etmek kararına geldim. Ama internette 2x8gb ramın 1x16gb ramdan kat kat daha iyi çalışa bileceğini öğrendim eger 2x8 gb ram...
  5. Cansu Yıllmaz

Yardım Mem Reduct Ayarları Nasıl Olmalı?

Mem Reduct ayarları sizce 4 gb ram için nasıl olmalı Yani ayarlardan kaç dakika ve belirli yükleme kaç yapılmalı Hoi4(en düşük ayarlarda) oynuyorum ram sorunundan düşük fps alıyorum... Onun için kullanıcağım, Şimdiden Teşekkürler.
  6. Cansu Yıllmaz

Yardım BOŞTAYKEN BİLE AŞIRI FAZLA RAM(BELLEK) TÜKETİMİ.

Bilgisayar boşta bildiğin hiçbişey yapmıyorum ama fazla ram kullanıyor bi çözüm lazım bugün format attım belki sorun vardır sistemde diye ama bişey değişmedi ve yanlış bilmiyorsam bu sorun fazla kişide var sistem kendisi bu kadar fazla ram kullanamaz 2d oyunlar oynuyorum ve 2d oyunlara bile...
  7. Cansu Yıllmaz

i3 8130-u 3200mhz ram destekler mi?

Selam hp 250 g7 kullanıyorum ve artık 4 gb ram oyunlarda yetmemeye başladı değil direkt artık yetmiyor. ram artırmak kararı verdim ve ram alıcam 16 gb ram alıp daha sonra işlemciyi de değişmek istiyorum amma internette i3 8130-u nun sadece maksimum 2600mhz ram desteklediğini gördüm ben 3200mhz...
Geri