Arama sonuçları: *

1. K

Bursa'da ddr5 ram odunc verebilecek var mi? gunubirlik

Dostlar selam anakartimi tamir ettirdim. Ettirdigim yerde ddr5 ram yok test icin lazim yaklasik 5 gune sehir disina universiteye gidicem kendi ramlerim universitede. Sorunumu cozmeme yardimci olabilecek var mi?
  2. K

Kutuda yazan degerler ile RAM icinde ki farkli

Dostlar Patriot Viper ram sahibiyim sorun su kutuda 6000MHZ CL30 pvv532g600c30k yaziyor ama xmp profiline ve ekte ekledigim thaiphoon burner yaziliminda cikan degerlere gore ramim 6400Mhz CL32 degere sahip bu nasil olabilitor? Hangi degerlerde daha iyi performans ve stabilite yakalarim. Biosta...
  3. K

Patriot Viper ram ile bios ayarlarim nasil olmali?

RAM : Patriot Viper Venom (2x16GB) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K Anakart: MSI B650M - P Merhaba dostlar biosa girdigimde sadece intel 1-2-3 profil ayarlari cikiyor ve benim hizima en yakin profil 6400MHz - CL36. Bu sebeple ram performansimi tam anlamiyla alamiyorum sorun nerde anlamadim anakartim...
  4. K

PATRIOT ddr5 ram xmp sorunu

Anakart: B650M P RAM: PATRIOT DDR5 PVV532G600C30K cl30 6000MHZ Dostlar bu rami bu performansa ulasmak icin aldim ama yaklasik 8 aydir 6200MHZ CL36 degerlerde kullaniyorum cunku ram EXPO destekli olsada sanirim anakart buna izin vermiyor sadece intel xmp ayarlari bulunuyor. Ram degelerini manuel...
Geri