Arama sonuçları: *

1. Ldrago

Yardım Tam alıyordum bu rami anakart listesinde olmadığını farkettim acil bakın buraya

Dostlar tam alıyordum şu rami telefona onay kodu geldiği sıra anakart listesine bir bakıyım dedim listede olmadığını farkettim https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-32gb-2x16gb-tz5-royal-neo-silver-rgb-ddr5-6400mhz-cl30-1-4v-expo-dual-ram.html Anakart b650 tomahawk Alacağım işlemci 7000 serisi...
  2. Ldrago

Yardım XMP profilli DDR5 ramler AM5 sistemde çalışır mı?

İyi akşamlar dostlar vatan indirimlerinden ram almayı planlıyorum fakat baktığım modellerin açılamasında xmp3.0 yazıyor bunları AM5 sistemde yüksek hızlarda çalıştırabilir miyim yoksa uyumsuz mu direkt...
  3. Ldrago

DDR5 32gb RGB ram alcam marka-model konusunda kararsızım

iyi akşamlar dostlar AM5 sistem topluyorum 4k yüksek ayarlarda oyun oynayacağım (2k mini led veya oled de tercih edebilirim) 32gb ram almayı planlıyorum model konusunda kararsızım vatan indirimlerinden fırsat olarak gördüğünüz öneriniz varsa daha iyi olur İsteklerim; RGB, C3L 36 ve cl30 arası...
  4. Ldrago

Öneri 2x16 DDR5 6000mhz CL30 RGB ram önerisi lazım

B650 Tomahawk anakart + 9700x işlemci ile uyumlu ddr5 6000mhz (veya üzeri) CL30 rgb beyaz ram önerisi lazım dostlar fakat siyahta önerebilirsiniz son çare tercih ederim el mahkum 😅 bütçe ne belirtmeliyim ondan da emin değilim ama sanırım ortalama 5000 i var bu piyasada
Geri