Arama sonuçları: *

1. yahya58

Sipariş aşamasındayım Ram alacağım tavsiye

Merhabalar eski kasamı şimdi sattım.Elimde RX580 var sıfırdan sistem kuracağım.Ram alma sırası geldi tavsiyeniz nedir? 8X2 şeklinde alacağım aklımda bu ram var kötümüdür...
  2. yahya58

Ram alacağım chip uyumluluğu için yardım lazım.

Selamlar arkadaşa laptop aldık,ramini 16 GB ye yükselteceğiz.Laptop ta 8GB ram var ram detayı ektedir.Hangi rami almalıyım? Chip uyumluluğu için soruyorum.
  3. yahya58

Laptopa 2. rami ekleme 16GB yapma hangi rami almalıyım?

Merhabalar laptopu arkadaşım yeni aldı,ve 8gb daha ram takviyesi yapacağız.Ram seçimi konusunda yardıma ihtiyacım var. @RevDeisDou Uyumlu olarak hangi rami almalıyız? detaylar ektedir.
  4. yahya58

Ram overclock yapmak istiyorum.Ram detayları ektedir.

Merhaba şu an sistemimde bulunan ramim bu.Aktif XMP ile 3200MHZ olarak kullanıyorum.Anakartım B450S2H. Maks kaç MHZ yapılır? CL değeri kaç yapılabilir? 1.Resim ram detayları 2.Resim aktif kullandığım şekli
  5. yahya58

İki farklı markalı RAM

Merhaba GSKILL Ripjaws 8gb 3200 mhz CL16 ramim var.Sahibinden.com da gördüm hyperx 8gb 3200 mhz CL16 ram alsam iki farklı marka sıkıntı olurmu?
  6. yahya58

3200Mhz Ram i 3600Mhz deneme

Merhabalar,Gskill 8gb 3200Mhz ramim var.Bu rami 3600Mhz ye veya herhangi bir üst Mhz ye overclocklamak istesem.Maks tehlikesiz olarak kaç Mhz o.c lanır? Sistem: R5 1600AF B450 S2H R9 270 .OC (rx580 olacaktı fakat tam pandemi dönemine denk geldi pc maddiyattan olmadı.) Sistem ortalama ısı...
Top Bottom