Arama sonuçları: *

1. Useless

Yardım Bellekleri çıkaramadım yardım

sağdaki dişi indirdim ama çıkmadı sert mi çekmem lazım? bişi olur mu?
  2. Useless

2.el kaça gider ram bellek

model bu ikinci ele kaça satarım
  3. Useless

Öneri Bu 2 bellek ikinci ele kaça gider arkadaşlar?

yeni bellekler satın aldım daha gelmedi elime o yüzden resmini atamıcam ama model bu ikinci ele kaça satarım?
  4. Useless

Yardım Sürekli rahatsız ettiğim için üzgünüm ama bu son cevap lütfen

fotoğrafta kullanmış olduğum anakartım, ve yeni sipariş ettiğim belleği görüyorsunuz iyi bir seçim yapmış mıyım yanlış bir şey yapmış mıyım bunu öğrenmek istiyorum bi daha bu konu hakkında konu açmıcam söz ama lütfen cevap verin 1740594394 belleği 2.500tlye aldım 2x16
  5. Useless

Yardım Bellek değiştirdiğimde nelere dikkat etmeliyim?

arkadaşlar yeni bellek almayı düşünüyorum şu an 2x8 kullanıyorum 2x16 alıcam ama neye dikkat etmeliyim? yani belleğin düzgün çalışıp çalışmadığını anlayabileceğim bi program veya yöntem var mı? (ve kalitesini) 1740592767 bu sıralar kimse yardım eli uzatmıyo bana niyeyse
  6. Useless

Yardım Bu ikisi arasında fiyat farkı neden? ve hangisini almalıyım?

ya birisi hem 3600mhz hem de 500tl fark var bu neden? kingstondan 2 tane alsam 2 tane 3600mhz kullanmış olmıcam mı? ayrıca hangisini almamı önerirsiniz? anakartımın özelliklerini de attım
  7. Useless

Öneri Bellek önerisi lütfen

anakartım bu, bütçe 2.5kyı geçmezse iyi olur ama o fiyata iyisini bulamazsın diyorsanız 3kya da çıkabilirim ideal önerilerinizi bekliyorum
  8. Useless

Alayım mı bekleyeyim mi

arkadaşlar 1 tb ssd ve 2x16 ram alıcam yakın zamanda zamlanır mı veya indirim gelir mi yoksa direkt alayım mı şimdiden ne dersiniz
  9. Useless

Bu RAM'ler kaça gider?

arkadaşlar 2 adet sorum, 1 adet de öneri isteğim olacak, öncelikle bu 8x2 ramler bana ucu ucuna yetiyor, o yüzden bunları satıp 16x2 almak istiyorum, sistem daha yeni sayılır 1 yılı anca doldurmuştur ramler falan baya temiz yani. en uygun kaça satılır? ikinci olarak, bir kasaya 2 ssd takılır...
Geri