Arama sonuçları: *

1. BabaYori

Yeni Aldığım Ramler'in MHZ ve CL değerleri Doğru mu ?

Arkadaşlar Adata XPG Spectrix DR41 16GB(2X8GB) 3000MHz DDR4 Ram (AX4U300038G16A-DR41) aldım. 3000 mhz ve cl 16 olması lazım. Xmp profile 1 e çektim. Cpu z deki değerler böyle. Dogru mu ? herhangi bir sıkıntı falan varmı ? (memest86 ile ikisni birden test ettim hiç bir hata çıkmadı.)
  2. BabaYori

M2 sdd okuma ve yazma değerlerim Doğru mu ?

Arkadaşalr yeni m2 sdd aldım. Taktım crystal disk mark ile bir test yaptım. Ayarlar falan gözüküyor. SDD kingstone a2000 aldıgım yer = https://www.n11.com/urun/kingston-a2000-sa2000m8500g-500-gb-pcie-30-x4-m2-nvme-ssd-1055819?magaza=elmacik#unf-shipment-details arkadaşlar test sonuçlarım...
  3. BabaYori

Ram testlerim nasıl? Ayri ayri test etmeme gerek varmi?

Arkadaslar 2x8gb 3000mhz cl16 ramim var. Tek pakette siparis ettim geldi. 2sini ayni anda memtest86 ile test ettim. Hic bir hata çikmadi. Birde ayri ayri test etmeme gerek varmi? Test sonuclari boyle 0 errors=
  4. BabaYori

Adata xpg RGB ram alınır mı ?

Arkadaşlar aşaıya attıgım ramler bana uygun geldi ama dr41 nasıl bir model ve bu ram cl 16 mı ? not bana 630 TL'ye gelicek uygun geldi almalımıyım ? b450m s2h da rgb falan çalışır dimi ? ve 3200 mhz ile aralarında fazla performans farkı varmıdır? cevaplarsanız sevinirim...
  5. BabaYori

Yeni aldıgım ramin testini nasıl yapmalıyım ?

Arkadaşlar 8gb ramimim 16 yapmak için aynı marka aynı mhz aynı cl degerinde bir ram daha aldı. Sisteme taktım direk şuan bir sıkıntı yok. Ama ben bu rmai 2si birlikte takılıyken mi test etmeliyim? yoksa yeni aldıgım rami tek mi test etmeliyim ? (not eski ramimi memtestle test ettigimde bir...
  6. BabaYori

8gb rami 16 ya yükseltme (uyumluluk sorunu olurmu ?)

Arkadaşlar sistemimde şuan 8gb Gskill 3600 mhz cl 18 Ram bu ramin Aynısını alsam. sonra memtes86 ile ikisini birlikte test etsem sizce bir uyumsuzluk yada hata falan çıkarmı ?. Yoksa Gidip şuan elimdekini de 300 e satsam (1 aylık ram 3 yıl garantisi var) Sonra gidip 50 tl daha ekleyip bunu mu...
  7. BabaYori

Böyle bir şey normal mi?

Beyler farkli zamanlarda ayni saticidan 8gb 3600 mhz cl18 gskill ram aldim. Sonra test ettigimde 325 hata buldu. Son tek tek ettim. 1 indenhic bir hata bulmadi digerinde 38 hata buldu. 38 hata olani iade ettim. Digerinin zaten iade suresi dolmustu. Eger hata cıksaydi garantiye yollicaktim. Ama...
  8. BabaYori

Ram testlerim nasıl?

Beyler 2 hafta arayla aynci saticadan 8gb gskill 3600 mhz cl 18 ram aldim. 2 sini testte soktugumda 325 hata aldim. Tek tek soktugumda 1inde 38 hata digerinde hic hata almadim. Şasirdim cidden boyle bir sey normalmi? 38 tane gata aldigimi bugun iade ettim. 0 hata olanin zaten iade suresi dolmus...
  9. BabaYori

Ramlerimi iade etmeli miyim?

Beyler ramlerim 2 hafta aralikla ayni saticidab aldim. 1x8 gb aldim sonra 2 hafta sonra yine ayni 1x8gb aldim. Test etmemistim aradan 1 ay gecti test edeyim dedim. 2sini birden test edince 325 errors buldu. Sonra tek tek test ettim en aldigimi test ettim. ( iade suresi var halen 2 gun) 38 hatta...
  10. BabaYori

Ram testinde 324 errors ( 1 aylık sistem)

Beyler 1 aylik sistem toplama yaptim. Islemci sıcakligi ile ugrasirken birde galiba ramlerle ugrasicam :( arkadaslar ram 2x 8gb gskill 3600 cl 18 ram 2 hafta aralikla aldim ramleri ayni yerden ayni saticidan. Birinin halen 14 gun iade garantisi var son 2 gunu var ama. Digerinin yok ama...
  11. BabaYori

Ram testinde hata verdi galiba.

Beyler memtest86 ile ram testi yapiyorum daha Dakika 8 e geldim 3 errors falan yaziyor. Birde cpu falan yaziyir anlamadim. Cpuyu da mi teste sokuyor bu yazilim? Beyler bilgi verirmisiniz?hangi ramim sıkıntılı ? Lutfen yardimci olun daha 1 aylik sistem. Ss attiyirum asagiya testin en sonra...
  12. BabaYori

8gb ram 16 upgradleme

Beyler sistemimde 8 gb ram var benu bunu 16 yapmak icin bir 8 daha aldim. Simdi takip pcyi actigimda. Biosdan ram mhzsisini orjinal degerine aldiktan sonra yapmam gereken bir sey kaliyormu? (Ram testide yapicam sonradan)
  13. BabaYori

Ram testi önemli mi ?

beyler memtes86 testini yapıcaktım fakat hata alıyorum usbye yüklemiyor dosyaları. Ram tesnini yapmayı düşünmüyorum. sizce kesin yapmalımıyım?
  14. BabaYori

8 gb ramle idare edilirmi?

Beyler sistemimde mecburan 8gb ram kullanıcam. İlerde 16 yaparım. Fakat şuan bütcem az 8gb da ne gibi sorublarla karsilabilirim. Oyniyacagım oyunlar Valorant, Gta 5, sea of thivies, Rust, Csgo , r6 gibi oyunlar bunlarda rust 10 gb ram istiyor sizce oyniyabilirmiyim? Sistemim Gtx 1650 super Amd...
  15. BabaYori

Ramlerde nhz arttırılırmı?

Merhaba arkadaşlar Gskill 3200 mhz cl 16 ram alırsam bu ramin mhzsini arttırma şansım varmı? Donanım arşivi 3 gün önceki videisunuda bu ramleri kullanıyirdu ve eeger oc biliiyorsaniz arttırabilirsiniz diyordu...
  16. BabaYori

Ramlerdeki Cl tam olarak nedir?

Arkaďaşlar 8gb 3600 mhz gskill bir ram buldum almayı düşünüyorum Fakat cl 18 yazıyor ve galiba cl nin az olması daha iyi bir durum. Tam olarak bilmiyorum. B450 s2h anakarttında kullanıcam sizce nasıl bir ram almayılıyım?
  17. BabaYori

B450 Anakarta Ram önerisi

Beyler b450 anakart en fazla kaç mhz ram destekliyor bilmiyorum. Ben 3000mhz almayı düşünüyorum. Tavsiyesi olanlar 8gb 3000 mhz ram tavsiye ederseniz tesekkür ederim. ( bütce 300 tl)
  18. BabaYori

ram markasının farklı olması

elixir 4gb drr3 ramim var ve 8 gb yükseltmek için bir 4 gb daha alıcam fakat bu markanın sıfır ürününü bulamadım. farklı bir marka alsam ama aynı Mhz falan olsa bir düşüş vs. olurmu ?
  19. BabaYori

2 farklı ram markası perfonmans düşürürmü?

Herkese selamlar arkadaşlar benim şuan 6 gb ramim var 2 - 4 olmak üzeri. ben 2 lik rami çıkarıp 4 gb ram daha alıp 8 gb yapmak istiyodum fakat diger 4gb ramimin markası elixir 1333mhz ram ve bu ramin ben internette 4gb aynı mhz sıfır ürününü bulamadım. Birkaç tane 2.el var o kadar. ben gidip...
Top Bottom