Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Bellek tanılama falan mavi ekran yardım arkadaslar

arkadaşlar selam bu ramin garanti durumu nedir sinerjiden almıştım 2-3 ay önce 2x16 ramim var ikiside aynı ramden şöyle bir muhabbet çıktı windowsta işte bellek tanılama performans sorunları tespit ettik falan filan bilgisayarı yeniden başlatıp bellek tanılama aracını açın veya direk açın bende...
  2. E

Yardım 4x16gb ram mi 2x16 mi

selam arkadaslar 2x16 suanda ramim dual channel olarak çalışıyor herhalde aynı ram ikiside 2 tane daha slot var oyun için gerek var mı sizce bi dual channel daha alıp onlarıda doldurup 64 gb ram yapmaya birde herhangi hız düşer mi 6000 mhz kullanır mıyım yoksa sorunsuz
  3. E

2x16 geçiyorum yardım

selam arkadaşlar şimdi 1 tane 16 gb ram almştım viper venomun ddr5 fp olanından şimdi bir tane daha aldım 2x16 dual channel yapıcam destekliyormuş anakartımda ancak windowsta vs yapmam gereken bir şey var mı direk algılayıp kullanır mı yoksa biosdan xmp açıcam zaten onun dışında bir şey yok mu?
  4. E

RAM Önerileri: Intel Core i5-14400F Sistem

Intel Core i5-14400F MSI PRO B760M-A WIFI Kioxia Exceria PRO 2TB NVMe PCIe 4.0 SSD Intel Arc B580 12GB GDDR6 - 12000₺ arkadaşlar bu sisteme DDR5 ram önerir misiniz 2x16GB
Geri