Arama sonuçları: *

1. c4brky

Çözüldü✓ 6400MHz + CL32 mi 7200MHz + CL34 mü?

Arkadaşlar yeni bir anakart aldım, anakart modeli MSI MPG Z790 EDGE WIFI DDR5 modeli ve bu anakarta ram çekmem gerekiyor. İşlemcim i9 13900KF bu işlemciye alabileceğim en tepe anakartlardan birini aldım, herhangi bir sorun yaşatacağını düşünmüyorum ama fikrinizi almak istiyorum. Elimde 3-4...
  2. c4brky

Çözüldü✓ DUAL 16gb ile SINGLE 8gb ram sorun yaratır mı?

Cihazda 8+8 ram takılıydı, Crucial markasından bir 16gb ram aldım güzel gözüken ve o DUAL rank olarak geldi normalde 8gb olanlar SINGLE rank tı. DUAL olması daha iyi ama şu an düşünüyorum bu 2 ram DUAL çalışmakta sorun yaşar mı? CPU-Z üzerinde DUAL çalıştıkları ve 24gb olduğu gözüküyor...
  3. c4brky

Çözüldü✓ Laptop için 2x16gb Dual Kit DDR4 3200 MHz CL22 1.2v

Cihazım Monster Abra A5 v17.2 ve ram takviyesi yaparak 32gb dual kit ram yapmak istiyorum. Çoğunlukla oyunlar, render işlemleri ve yayınlar gibi işlemlerde kullanıyorum cihazı. Bu sebeple güzel ram tavsiyeleri verirseniz güzel olur. Ayrıca Türkiye içi teslimat olsun, yurtdışı ürünü istemiyorum...
  4. c4brky

Çözüldü✓ N11 üzerinden aldığım ram sahte mi? Crucial yerine MTA markasına çıkıyor.

Sanırım sahte çünkü hiç kontrol etmedim ve seri numarası bile farklı. Yaklaşık 1 ay civarıdır kullanıyorum. Ekran görüntülerini bırakıyorum. @Abdullah Hacıgül Videoyu izleyip kontrol etmek istedim aynı site diye ve sanırım aynı şeyi yaşamışım. Crucial ibaresi mevcut değil, markaya ait bir...
  5. c4brky

Çözüldü✓ Laptop için Sodimm ram önerisi

Bilgisayar modelim Monster Abra a5 v17.2 sürümü. İçerisinde Crucial marka 8gb 3200Mhz CL22 1.2v ram bulunuyor ve bunun bana yetmediğinin farkındayım, oyun ve programlarda sıkıntı yaşıyorum. Bunun için bir kaç ram kafamda var fakat bazı sormak istediklerimde var. Bunlara karşı ne önerirsiniz...
Geri