Arama sonuçları: *

1. enesskooc

Yardım Ramim bozuldu neden !!

Merhaba Apacer Panther 3200 MHZ CL 18 Ramlere (2) sahibim bugün bilgisayarımı açtığımda görüntü gelmedi. bios söktüm taktım,ekran kartı,ramleri söküp takma gibi herşeyi denedim ve görüntü hala gelmemişti. Anakartta enerji vardı psu çalışıyordu display portu değiştirdim hala sonuç yok en son rami...
  2. enesskooc

Bilgisayar ramlerden birini görmüyor

Merhaba normalde aktif kullanıyordum yeni almadım ramleri ancak dün temizledikten sonra oynadığım oyunlarda gözle görülür bir fark gördüm takılmaya vesaire başlamıştı bende ramleri kontrol ettim cpu z üzerinden ve 2000 mhz seviyesine düştüğünü gördüm bunun sonucunda biosdan xmp açıkmı diye...
  3. enesskooc

800 TL Ram önerisi 8x2

Merhaba bu bütçede rame ihtiyacım var bir seçenek bırakıyorum farklı önerisi olan varsa link bırakırsa memnun olurum. https://www.sinerji.gen.tr/geil-16gb-2x8-evo-x-ii-rgb-amd-edition-3600mhz-cl18-ddr4-ram-gaexsy416gb3600c18bd-p-37219?utm_campaign=akakce&v=1.80.2 1609271714 UP UP.
  4. enesskooc

Occt memory test donma sorunu!

Occt üzerinde memory test yapıcaktım tam başlıyor derken uygulama donuyor sebebini bilen varmı?
  5. enesskooc

Rame Dokundum bilgisayar kapandı yardım!

Bilgisayar da bu ara kapanmalar yaşıyordum occt testi yaparken ramlerin birine dokundum ve bilgisayar kapandı yeniden açılıyor du acaba dedim neden kaynaklandı açılırken bida dokundum bida dondu normal bir durummu bu minicik bir dokunmayla kapanırmı bilgisayar.
  6. enesskooc

Farklı ram kapanmaya sebebiyet verirmi?

Merhaba elimde https://www.incehesap.com/apacer-panther-ek-08g2z-gjc-8gb-ddr4-3000mhz-gaming-ram-fiyati-45887/ bu model 2 adet ram ver gaming gecesinden aldım ikiside üstündeki barkoda kadar aynıydı ama sisteme takınca ne göreyim çiplerin biri sk hynix diğeri samsung neyse çalışıyorlar değerleri...
  7. enesskooc

RAM Uyuşmazlığı Yardım !

Merhaba aynı ramden iki adet aldım aynı seri aynı kodlu ama birisi SK Hynix çip Öbürü Samsung bilgisayar açıldı dual çalışıyorlar herhangi bir sorun oluşurmu?
  8. enesskooc

Ram aldım görüntü gelmiyor

Mevcut ramimin yanına bir ram aldım farklı marka aynısından bitane daha aldım ama gelene kadar idare etmek için farklı kullanıyım dedim ve görüntü gelmiyor yeni rami taktım sadece gene gelmedi görüntü sebebi nedir ikisi beraber de gelmedi görüntü ne yapmam lazım eskisini de tekrar takıp deniycem.
  9. enesskooc

Single Kit-Dual kit farkı?

Merhaba gaming gecesinden bu rami aldım sonra bendeki remle çip farkı olduğunu öğrendim ve aynısından bir adet daha almak istiyorum sahininden de ikinci el 250 liraya buldum yarın onuda alıcam sıfırını da 250 ye almıştım oysaki :( neyse aynı kodlu bu iki ram sıkıntısız dual çalışırmı dual kit...
  10. enesskooc

Uyumlu çalışırmı?

Merhaba linkleri ekliyorum sistemde 1. olan ram takılı yanına 2. linkteki rami alsam uyumlu olurmu NOT:Şaun cl 15 ramleri zaten cl16 olarak çalıştırıyorum. 1. Sistemdeki Ram: RAM 2.Alacağım Ram: RAM Görüşlerinizi bekliyorum uyarsa gaming gecesinden almayı düşünüyorum.
  11. enesskooc

RAM Overclock

Sistemimde crucial 3000 mhz cl 15 ram var dün farkettim ramler cl 16 olarak çalışıyor biosta cl 15 olarak ayarlı ama cl 16 da çalışıyor elle orayı cl 14 yaptım aynı mhz seviyesinde çalıştı sorum böyle kullanmam sıkıntı yaratırmı yoksa d.o.c.p standart modunda kalsınmı dediğim gibi mod cl 15...
  12. enesskooc

Yanına hangi ramı alabilirim.

CRUCİAL 8GB 3000 MHZ CL15 Ram var sistemde internette bulamadım eşini hep cl16 yanına hangi rami önerirsiniz dual channel yapmak istiyorum birde cpuz de cl 20 olarakmı gözüküyor tam anlayamadım değerler normalmi? teşekkürler.
  13. enesskooc

Çift kanal Ram

Merhaba sistemimde 8 gb ram var 16 yapsam çift kanal fark oluşurmu bu videodaki gibi
Geri