Arama sonuçları: *

1. G

Öneri Maksimum 1000TL Bütçe RAM Önerisi

Maksimum 1000TL bütçem var. 2x8 3200MHz olması lazım. En iyi seçenek hangisidir?
  2. G

Vengeance LPX'ten Farksız ''Denebilecek'' RAM : GeIL Evo X II !

Selamlar. Bugün, kendim de kullanmış olduğum RAM GeIL Evo X II hakkında bir yazı yazmak istedim. Şimdiye kadar yaşadığım problemleri detaylıca anlatmaya çalışacağım. 1) Sistem Geldi, Her Şey Tamam Ama Tek Bir Sıkıntı Var : XMP! - Sistemin ilk geldiği günün akşamı, görev yöneticisini açtığımda...
  3. G

Öneri İşlemci-RAM Sorunu

arkadaşlar aldığım geil evo x ii adlı model ram 2133 mhz den yukarı çıkmıyor. xmp manuel voltaj her şeyi denedim. şimdi ben 2133mhz biliyosunuz ki oyunda olmaz. yani 2070s ve2700x e yakışmaz. bana elime 3200mhz olarak gelecek, xmp falan sıkıntı çıkarmayacak bir ram önerir misiniz? bütçe 800-850...
  4. G

Yardım Şu RAM 3200mhz olmuyo

geil evo x ii ram 2133 den 3200 olmuyo voltaj auto yaptım yeniden başlattı 3 kere 1.350 deymiş öyleyken de reset attı bu rami 3200 yapın hangi şehirde olursanız olun gelip elinizi öpecem Allah için yardım
  5. G

Bu RAM 3200 Mhz Yapılabilir Mi

https://www.xpg.com/tr/feature/552/ xmp ile kolay hız aşırtma diyor özelliklerde AMD işlemci ile olur mu bi de 3200 mhz yapcam aman aman 3600-4000 falan değil. ısınma falan olur mu 1600519109 anakart b450m pro4 lazım olursa söyleyim dedim
  6. G

dual RAM vs single kit ram

hocam atıyorum 16gb da 2x8 ile 1x16 olan kalan özelliklerde özdeş ramlerimiz var fps yahut sistem performansında aman yarabbi bir artış olur mu ya da hızında bu derece bir artış
  7. G

Adata XPG RAM Mhz Artırılabilir Mi

D60G SPECTRIX RGB Mhz artırılabilir mi fabrikasyon hali 3000Mhz
  8. G

XPG D41 SPECTRIX RGB vs. XPG D80 SPECTRIX RGB

Aradaki fiyat farkına değer mi ve hangisinin RGB si daha belirgin daha göz alıcı sizce tabii ki önce performans sonra RGB ama RGB de önemli benim için onu da göz önünde bulundurarak karşılaştırırsanız sevinirim
  9. G

Adata XPG D41 SPECTRIX RGB

D41 yazan ne oluyor hocam cl değerini bulamadım D41 ile alakalı mı Bilgilendirir misiniz Ayrıca bu RAM genel olarak nasıl onu da cevaplarsanız sevinirim
Top Bottom