Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

32 gb ram 16 gb gösteriyor

arkadaşlar geçenlerde elektirik kesildi. bilgisayar çalışmadı açılmadı sonra klavye mouse elektirik yoktu ama monitörlerde ışık vardı. sonrasında kasayı açtığımda ekran kartından dolayı ramleri çıkartmadım böyle kasanın içinden 1 tanesini zar zor yarım kaldırdım geri taktım. sonra ekran komple...
  2. oğuzhan18

Bu özellikleri açmalımıyım (Ram)

Ramler 7000 mhz çalışıyor. Patriot Viper cl 32 düşük geçikme büyük bant genişliği yazıyor faydası olur mu fazla.
  3. oğuzhan18

Çözüldü✓ ram xmp hakkında yardım

arkadaşlar yeni parçalar montaj yapıldı format atmadım daha anakart bios sürümü f4 normal hali eski baya anlıcağınız ramler şu an 4800 mhz çalışıyor xmp açtığımda aşşığdaki resim çıkıyor şimdi bios uptade yaparsam sizce sorunum düzelir mi viper venom 7000 mhz cl 32 ram var.
  4. oğuzhan18

4000tl ddr5 Ram önerisi

Arkadaşlar bu iki Ram arasında kaldım sizce hangisi anakartım b650m dsh3. Yakında amazonda indirimler başlıcak mı? Amozon 632 TL vergi koyuyor ona göre.
  5. oğuzhan18

ddr5 anakart için ram önerisi

arkadaşlar b650m ds3h anakart aldım yanına dün bi arkadaş önerdi forumdan expo özellik olması gerekiyor heralde bu rami alıcam gibi başka öneriniz var mı ? https://www.itopya.com/kingston-16gb2x8gb-fury-beast-6000mhz-cl36-ddr5-amd-expo-siyah-dual-kit-ram_u22930
  6. oğuzhan18

Ram çip ve işlemci slikon değerlerim

Arkadaşlar overclock nasıl yapılır bilmem ama merak ettim kolaysa eyer sonra yapmaya çalışırım belki ram çipi ve işlemci slikon değerler böyle ne yaparsak ne kadar bir artış olur oyunlarda sizce. Ram. G.Skill RipjawsV 3200 kaça kadar çıkar tahmini overclock ile ? Anakart. b450 sh2 v2...
  7. oğuzhan18

RAM çipim ve işlemci silikon değerlerim nasıldır

Merhaba işlemci slkion değerlerimi attım sizce overclock yapılmalı mıdır gözle görülür performans artışı olur mu fazla bilgim yok bu konuda ama RAM'larim 3200 MHz çalışıyor 8+8 3600 overclock olsa onlada gözle görülür bir artış olur mu sizce teşekkürler. Anakartım. B450 SH2 v2. Soğutucum...
  8. oğuzhan18

Thaiphoon burner RAM sonuçları nasıldır?

Merhabalar programı yeni gördüm fazla anlamadığım için paylaşmak istiyorum 2x8 kullanıyorum 3200 MHz olaraak 3600 overclock yapıp CL değerleri düşük tutabiliyor muyuz yoksa yükselir mi çip durumu nasıldır acaba? Anakart. B450 SH2 v2.
Top Bottom