Arama sonuçları: *

1. TRHasan

Asrock g41c-gs için Ram önerisi

Bu anakart için 4gb Ram arıyorum şimdiden teşekkürler 4x1
  2. TRHasan

Memtesti windows üzerinden yapmak mümkün mü?

Memtesti windows üzerinden yapmak mümkün mü?
  3. TRHasan

Bu ram ile kingston Ram uyumlu mu?

Alacağım Ram Ramimin markasını bilmiyorum ama cpu-z fotoğrafları var Anakart : Foxconn 45cmx
  4. TRHasan

8GB Ram artık yeterli mi?

Windows 10 için gündelik işlerde yeterli olduğunu düşünüyorum fakat oyun için ne kadar yeterli bilmiyorum. 8GB Ram varsa ve Cs:go oynuyorsak tahminen şöyle olucak: 2GB(Windows) + 4GB (Cs:go)= 6GB Ram kullanımı Aynı şey yanlış bilmiyorsam Valorant için de geçerli. Peki yüksek Ram isteyen oyunlar...
  5. TRHasan

Rami 1 GB’dan 4 gb’a çıkarırsak fps değişir mi? Ekran kartı yok

Benim PC 1gb Rami var4gb RAM yapsam fps değişir mi? işlemci: core 2duo e8500 Anakart foxconn 45cmx Anakartımın grafik belleğini kullanıyorum Tıpkı apu’daki gibi fps artar mı? 1601828082 up up
  6. TRHasan

Anakartım bu rami destekliyor mu?

ram yetmiyor 1gb ram'den bıktım ram alma vakti geldi!!! ancak bir sorun var anakartım ddr2 2x2=4gb destekliyor 4x1=çalışmamak anakart : foxconn 45cmx PC2-5300 2gb ram 667mhz arıyorum. max bunları destekliyor bu uyumlu mu...
  7. TRHasan

RAM 1'den 4'e çıkarsa ne değişecek?

1gb ddr2 333mhz ram'im var 2x2 4gb ddr2 667 mhz ram alacağım, neler değişecek?sistemin en fazla desteklediği ram bu sistem : anakart: foxconn 45cmx işlemci: intel core 2 duo e8500
  8. TRHasan

En ucuz 2gb ddr2 667 mhz ram nerede satılıyor? (ücretsiz kargo)

En ucuz 2gb ddr2 667 mhz ram nerede satılıyor? (ücretsiz kargo) letgo sahibinden ali express amazon gibi sitelerden bahsetmiyorum. normal bildiğimiz trendyol hepsi burada vb. siteler
  9. TRHasan

Kingston mu ? Hİ-level mi?

sistemim en fazla 2x2 4gb ddr2 667 mhz ram destekliyor Kingston https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/kingston-2-gb-ddr2-667-mhz-masaustu-pc-ram-bellek-intel-ve-amd-uyumlu_pdp_549878619 Hi-level...
Top Bottom