Arama sonuçları: *

1. Xeaph

Sizce Birleştirmeli Miyim?

Dostlar elimde 4 ram slotlu b550 anakart var. Bu anakarta elimde bulunan 2 adet 8 gb 3000 mhz cl 16 ram ve 1 adet 32 gb 3600 mhz cl 16 ram var. 3 rami takıp hızı 3000’e çekmek ama 48 gb ram kullanmak mı mantıklıdır? Yoksa tek 32 takıp 3600’de kullanmak mı? Görüşlerinizi bekliyorum, teşekkürler.
  2. Xeaph

SSD ve RAM Değerlerim Neden Yüksek?

Dostlar manzara bu şekilde. Valorant oynarken fark ettim. Oyunda drop yemeye başladım. Bazen pc de donmalar oluyor kendim reset atıyorum. Sorunun kaynağı nedir bilginiz var mı?
  3. Xeaph

Öneri Ram Önerisi Alıyorum

Merhabalar dostlar, rtx 3060 - r5 5600 Msı B450M-A Pro Max anakartlı sistemim var. 32 gb ram takmak istiyorum. 3200-3600 mhz cl 16 değerinde ram arıyorum. Sizlerin bana önerebileceği f/p ramlar var mıdır? Daha iyi değerlere sahip olup uygun fiyatlı olan önerilerinizi de bekliyorum. Teşekkür eder...
  4. Xeaph

Dostlar bu değerler normal mi?

Dostlar ram kullanım değerlerim normal midir? Bunu yükseltebiliyor muyum yoksa anlık kullanım gibi bir şey midir bu? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi bayramlar.
  5. Xeaph

Bu iki ram birbirini destekler mi?

Dostlar sistemimde şu an 3000mhz ram takılı. (Üsteki link) Bir tane daha ram almak istiyorum fakat aynı ram satışta yokmuş. Şimdi 3200 mhz ram (Alttaki link) alıp taksam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden...
Top Bottom