Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Bu RAM'in cl değeri nedir ?

2. Hudzell

HyperX RGB RAM redlerde titreme sorunu

İlk defa böyle bir sorun hem görüyorum hem karşılaşıyorum. Videoda belli olmuyor ama ramlerimin birisi diğerine göre daha parlak. Daha parlak olan titrek bir şekilde parlıyor. Ne yapmam lazım ? 1651525686 @Mehmet Yılmaz abi bir bilgin var mı ? Garantiye vermek dışında deneyebileceğim bir yöntem...
  3. Hudzell

Çözüldü✓ 3200 MHz ramim 1600 MHz mi çalışıyor ?

Dostlar sistemim imzamda yazıyor cpu-z'den bi göz gezdireyim dedim ve aşağıya attığım sonucu gördüm. Bu ramlerin 1600 mhz'de çalıştığı anlamına mı geliyor ?
  4. Hudzell

Çinli Bir Şirket 10.000 MHz DDR5 RAM Geliştirmeye Başladı !

Geçtiğimiz günlerde Kingston 4800 MHz CL40 1.1v değerine sahip DDR5 belleklerini İnstagram sayfası üzerinden duyurmuştu. Bununla beraber Samsung yeni 512 GB DDR5 belleklerini de duyurdu. Bu 2 markanın yanına bir de yenisi eklenerek, Çin menşeili üretici Netac yeni nesil DDR5 RAM çalışmalarına...
  5. Hudzell

Yardım 3200 MHz CL16 RAM vs 3000 MHz CL15 RAM hangisi daha iyi ?

marka cruical ballistix soru başlıkta dediğim gibi 3200 mhz cl16 mi 3000 mhz cl15 mi anakart ve ram 3200e kadar rahat destekliyor o konuda sorun yok
  6. Hudzell

Yardım 2666 MHz RAM Destekleyen işlemci ile 3000 MHz RAM çalışır mı ?

zaten 2666 mhz ram fiyatları ile 3000 mhz ram fiyatları aynı bende 3000 MHz ram almayı düşünüyorum ve bunun 2666 mhz'de çalışacağını sınırlama olacağını biliyorum sadece bunun dışında başka bir sorun olur mu onu merak ediyorum
  7. Hudzell

Ram seçerken cl değerine nasıl dikkat edilmeli ?

ram seçerken cl değerinin yüksek olması mı daha önemli yoksa düşük olması ?
  8. Hudzell

hangi marka ram daha kaliteli ?

uygun fiyatlı ve kaliteli ram marka isimleri söyler misiniz dostlar 8+8 kullanacağım bütçe max 600 tl
  9. Hudzell

Öneri f/p dual kit ram önerir misiniz

dostlar mümkün olduğunca ucuz olmasını istiyorum belli bir bütçem yok benim için ne kadar ucuz o kadar iyi hangi marka daha iyi bilmediğimden sizlere danışıyorum mümkünse 3000 mhz olsun 8+8 olarak bakıyorum rgb vs olmasa da olur
  10. Hudzell

Yardım Kullanılabilir RAM miktarı sorunu

Dostlar bugün sistem özelliklerime bakarken kullanılabilir ram miktarı yazdığını fark ettim 8 gb lık bir ram için 7.87 gb kullanılabilir yazıyor sorun şu ki daha önce bu yazmıyordu ve yazmadığına eminim bunu nasıl çözebilirim ram kingston 8 gb DDR 3 1600 mhz ram
Geri