Arama sonuçları: *

1. B

Bu laptop için hangi ram uygundur

Arkadaşlar laptopumu 16 yapmak istiyorum hangi ram uygundur https://www.amazon.com.tr/dp/B0C85X799P?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1
  2. B

Ramlerim uyumlu olmazsa iade ederler mi sizce

Amazondan ram alıcagım ama şuanki ramime farklı marka (mhz cl DDR felan aynı) ancak uyumlu çıkmazsa sizce iade kabul ederler mi
  3. B

Ramler hakkında bir kaç sorum var

ramlerimi 16 gb yapmak istiyorum ama bende olan ramin aynısı artık stokta yok yani satılmıyor hiç bir yerde ben de başka bir 2x8 ram alacagım ama aklıma şey geldi birisi bir forumda aynı sıkıntıyı yaşamış ben de bu ramdan bulamadım demiş ve aynı ram markasının aynı özellikte olan farklı bir ram...
  4. B

Ramler hakkında bir kaç sorum var

ramlerimi 16 gb yapmak istiyorum ama bende olan ramin aynısı artık stokta yok yani satılmıyor hiç bir yerde ben de başka bir 2x8 ram alacagım ama aklıma şey geldi birisi bir forumda aynı sıkıntıyı yaşamış ben de bu ramdan bulamadım demiş ve aynı ram markasının aynı özellikte olan farklı bir ram...
  5. B

Farklı bir ram taksam sıkıntı çıkar mı

8 gb ram kullanıyorum ve 16 yapmak istiyorum ancak şuan kullandığım ramin aynısını bulamadım galiba artık satılmıyor 2.rami mhz cl değerleri felan aynı alsam problem çıkar mı
  6. B

Ramlerimi 16 yapmak istiyorum

İyi akşamlar 8gb ramim var 16 yapmak istiyorum ancak aynı modelden stokta yok ne yapmalıyım (evet daha önce sordum ancak çoğu kişi aynısını almak en sağlıklısı stoğu bekle demiş ama stok uzun zamandır yok benim merak ettiğim farklı model ancak mhz leri felan aynı olsa sıkıntı yapmadan çalışırmı...
  7. B

RAMİMİMİ 16 YAPMAK İSTİYORUM AMA

İyi akşamlar yaklaşık 1-2 ay önce pc aldım ramı ise GEIL EVO Forza DDR4 8GB 3000MHz PC Ram olarak yazıyor ramlerimi 16 yapmak istiyorum ama bir sitede 300 lira civarı ve geçiçi olarak temin edilmemektedir yazıyor diğer sitede ise 8 gb ram 1000tl (nasıl bende bilmiyorum) farklı bir ram alırsam...
  8. B

ramlerimi 16 ya çıkarmak istiyorum

Merhaba 8gb ram kullanıyorum 16 yapmak istiyorum diğer ramin aynısını almayı düşünüyordum ama bi kaç yerde geçiçi olarak stokta yok diyor farklı ram alsam bir şey olur mu yoksa stoga gelmesinimi bekliyim
Geri