Arama sonuçları: *

1. S

RAM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYOM 2X8 ?

ÖNEREBİLECEĞİNİZ 2X8 RAMLARI YAZABİLİRMİSİNİZ MAKUL FİYAT VE GÜZEL BİR RAM YARDIMCI OLUCAK ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.
  2. S

Gskill 2x8 16 gb ram 3200 mhz ram alınır mı ?

Hayırlı geceler 1-2 gün önce ram araştırırken vatandan GSKİLL 16gb 3200 MHZ 975 TL'ye aldım sizce bu ram nasıldır kalite olarak ve kullanımda sıkıntı yaratırmı kullanabilirmiyim yoksa gelince direk tekrar iade mi etmekiyim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler hayırlı geceler.
  3. S

Corsaır vengeance rgb rs ram alınır mı ?

Arkadaşlar selamın aleyküm bu ramı almayı düşünüyorum ama sıkıntı çıkarır mı yada önereceğiniz bir ram varmıdır bu ramda ise xmp ayarı açınca felan mavi ekran yermiyim vengeance lpx lerde olduğu gibi bi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler hayırlı geceler
  4. S

Pc mavi ekran verdi lütfen açıklamayı okuyunuz

Herkese iyi geceler 6 7 ay önce topladığım sistemimde aylardır sıkıntısız kullanıyordum hicbir sorunu sıkıntısı yoktu taki az önceye kadar az önce pc açıktı ve oyuna giricektim valoranta güncelleme gelmiş onu yapıyordum ardından bir anda pc dondu ve dc deydim sesler kesildi gitti tamamen pc...
  5. S

İ5 10440f 8gb ram cs go takılma ?

Herkese iyi forumlar arkadaşlar öncelikle abimin pc sinde şöyle bir sorun var sisteminde cs go da oynarken flaş patladığında olsun herhangi bir sideye girerken yani bir yere ani peek atarken oyunu minnacık takılıyor ama rahatsız edici bir durum Sistem: i5 10400f Gtx 1060 3gb B460m a anakart Pny...
  6. S

Corsaır vengeance ryzen 3600 uyumu?

Corsaır vengeance 2x8 ram ryzen 3600 ve b450m s2h ile uyumlu mu? bazı ramler AMD ile uyumlu değilmiş duyduğum kadarıyla yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  7. S

tek 8gb ram hangi slota takılmalı ?

arkadaşlar A230M S2H anakartım vardır ve 8 gb gammıx d10 modeli ramım vardır ve ramı hangi slota takmalıyım slot 1 emi slot 2 yemi şimiden teşekkürler.
  8. S

Cl değerleri aynı farklı marka ram kullanmak

Merhabalar kasamda soğutmasız curicial ddr4 2133mhz cl15 1.2Volt bir ram var ve yanına hyperx fury ddr4 3000mhz cl15 1.2volt bir ram sipariş ettim bu iki ramı kasamda kullanırsam sıkıntı olurmu?
Geri