Arama sonuçları: *

1. Laxerian

Aynı Ramden alsam sorun yaşarmıyım

2X8GB tridentz neo 3600mhz cl18 ramim var aynısından aynı kodu ile alsam sıkıntı yaşarmıyım ve 2X8gb ın yanına 2X16 GB ekleyebilir miyim 1620931209 @RevDeisDou
  2. Laxerian

3 tane uzun ses buzzer

vatandan hyperx fury ram almıştım sistemin şu anda ekran kartı yok prize takıp çalışıtırıym dedim bir ram ışığı yanıyor anakartta ve buzzerdan 3 tane uzun ses geliyor ramlerin sarı kısmını hafifçe silgi ile sildim bir şey değişmedi ne yapmalıyım geri iade etmeyi düşünüyorum geri alırlarımı büyük...
  3. Laxerian

Anakartta ram ışığı yanıyor ve buzzerdan 3 tane uzun ses geliyor

vatandan hyperx fury ram almıştım sistemin şu anda ekran kartı yok prize takıp çalışıtırıym dedim bir ram ışığı yanıyor anakartta ve buzzerdan 3 tane uzun ses geliyor ramlerin sarı kısmını hafifçe silgi ile sildim bir şey değişmedi ne yapmalıyım geri iade etmeyi düşünüyorum geri alırlarımı büyük...
  4. Laxerian

Bu ramler birlikde kullanılabilir mi?

Merhaba beyler bende trdient z 2x8 3600mhz cl18 ram var tridentz 3600mhz cl16 2x16gb ram alsam birlikde kullanabilirmiyim
  5. Laxerian

Ddrr5 ramler (20 karakter)

Ddrr5 ramlerin ne zaman geleceği bellimi
  6. Laxerian

Ram overclock yardım

2x8gb cl18 tridentz 3600mhz ramlerim var cl16 yapabilirmiyim
  7. Laxerian

Ram Kullanımını Nasıl Azaltırım

Ramler boşta yüzde 20 gözüküyor görev yöneticisinden bu değer normalmi ekran kartı gelmeden önce i7 10700k yı kullanmıştım intel graphics ile ondan olabilirmi bundan kaynaklı bir sorun varsa nasıl düzeltirim
  8. Laxerian

Trident Z RAM Uyumu

Beyler bu rami aldım kapak fotosunda amd var intelde kullanacağım intel uyumlu mu? bu ?
  9. Laxerian

Gskills vs tridentz fark varmı

Bu 2 bellek arasında performans farkı olurmu yoksa gskillsi alacağım
Top Bottom