Arama sonuçları: *

1. lerensavasl

Bilgisayarım Boşta Çok Ram Kullanıyor

Arkadaşlar Ram kullanımım çok fazla. Genelde arkaplan uygulamaları ve Chrome açıkken %45 50lerde oluyor. Kullanılan Ram'i azaltmak için ne yapabilirim? Ayrıca "Önbelleğe alınmış" nedir? 4,5GB çok fazla sanki. Bu kullanabileceği Ram'de 12GB - 4,5GB gibi bir anlam mı veriyor?
  2. lerensavasl

Opera GX Çok mu Ram Kullanıyor?

Arkada sadece YouTube'dan bir şarkı açık. Başka hiçbirşey açık değil. Opera'nın bu kadar Ram tüketmesi normal mi? Opera GX.
  3. lerensavasl

RAM'lerdeki Pin ve CL Farkı

Merhabalar. Benim laptop için ram bakıyordum. Şu korona muhabbetlerinden sonra almayı düşünüyorum. Size sorum şu, CL15 ile CL17 arasındaki fark büyük mü? CL15'in daha iyi olduğunu biliyorum ama ne kadarlık bir fark bu. Arada 25TL fark oynuyor. Ayrıca Pin sayısına dikkat ettim. Aynı marka Ram'de...
  4. lerensavasl

4+4 Dual Channel vs 4+8 RAM

Merhabalar. RAM'i 12GB Upgrade yapmaya karar kıldım ancak şöyle bir durum geldi aklıma ki, o da şu; dual channel çok önemli bir durum. Benim şuan laptopta 4+4 dual channel olarak kullanılıyor. ben 4+8 yaparsam dual channel performansından mahrum olacağım ama ram 12GB'a yükselecek. Sizce değer...
  5. lerensavasl

8GB 2400MHz SO-DIMM Notebook Ram Tavsiyesi

Merhabalar. Sonunda laptopum için uzun uzun araştırmalarım sonucunda Ram upgrade konusunda bir karara vardım. 8GB 2400MHz değerinde notebook Ram'ine ihtiyacım var. İnternetten alabilirim ancak site önerirken lütfen güvenilir olduğunu bildiğiniz sitelerden link verin :). Ürünün hasarlı gelmesini...
  6. lerensavasl

8GB Ram'e Upgrade

Merhabalar. Benim sistemim; i5 8250u işlemci, Radeon 530 ekran kartı ve 8GB Ram'den oluşuyor. CS:GO oynarken 5,5 ila 6GB Ram kullanımı, GTA5 oynarken yaklaşık 7GB Ram kullanımı ile oynuyorum. Laptopuma Ram 4 lehimli ve 4 ekstra takılı. Ben bu 4GB Ram'in yerine 8GB Ram takarak toplam 12GB Ram...
Geri