Arama sonuçları: *

1. U

1333 mhz Destekleyen Anakarta 1600 mhz Ram Takılır mı?

1333mhz e kadar destekleyen anakarta 1600 mhz ram takarsak sorun olur mu? 2. slotum bozuk, ilk slotta da 2gb ram vardı ve yetmiyordu. Bir tanıdık sağolsun böyle bir ram ayarladı ama 1600 mhz. İnternette slot bozulur, aylar sonra anakart arızalanır diyenleri gördüm. O yüzden takmadan önce buraya...
  2. U

Hp v8 8gb Rgb Ram Alınır mı?

Hp v8 rgb ram alınır mı? 3200 mhz, cl16 ve 8gb bellek değerinde. 380 tl gibi bir fiyatı var. Aslında corsair kingston gibi markalar düşündüm ama hp de rgb olması beni bi cezbetti. Bu değerler dışında dikkat edilmesi gereken başka özellik var mı ramlerde. Başka ramlerede bakıyorum aynı...
  3. U

Ram mi almalıyım Windows 7 ye mi geçmeliyim?

İşletim sistemim windows 10 Home. Laptop masaüstündeyken ram in %75 ini kullanıyor. Oraya buraya gireyim derken baya zorlanıyorum. 2 gb ram takviyesi yapacağım. Ram almak yeterli olur mu yoksa windowsu da düşürmeli miyim? 1601724679 Resim atmayı unutmuşum
  4. U

Her dizüstü ram soketi aynı mıdır?

Dızüstü bilgisayarıma 2. bir ram alacağım. Şuanki ramimin DDR ve frekansını biliyorum başka dikkat etmem gereken bir şey var mıdır? Her dizüstü ram soketi aynı mıdır?
  5. U

1x8gb Ram Sorun Olur Mu?

Toplayacağım sistemde 16 gb ram istiyorum ama şuan için bütçemi biraz zorlayabilir. Şuan için sadece 8gb ram alsam sorun olur mu? 2. 8gb rami hemen alamayabilirim çünkü ondan soruyorum.
Geri