Arama sonuçları: *

1. MrJosef

CITY BILISIM Dolandırıcı mı?

https://www.trendyol.com/kingston/kingston-fury-beast-kf432c16bb1-16-16gb-ddr4-3200mhz-cl16-pc-ram-p-155283372?boutiqueId=61&merchantId=127037&filterOverPriceListings=false&sav=true bu ramden aldım ne 3200 mhz de çalışıyor ne de XMP gözüküyor biosda ek olarak soğutma bloğu eğik bir şekilde...
  2. MrJosef

Yardım RAM'den Anlayan Varsa OC Tavsiyesi Verebilir mi?

elimde şuan 2 tane corsair vengeance 8 gb 3000 MHz ram var 2x8 şekilde dual channel kullanıyorum. Birini sonradan aldığım için farklı bir çip çıkmış mesela bu ramler hiç voltaj değiştirmeden 3200 de çalışır mı?
  3. MrJosef

Bu ramler ne kadar OC olur?

4. MrJosef

Netac Shadow 16 GB 3200 MHz DDR4 Hangi Çip?

Netac Shadow 1x16 GB 3200 MHz DDR4 Hangi Çip arkadaşlar bilen varsa söyleyebilir mi? İnternette araştırdım ama bulamadım.
  5. MrJosef

Yardım 32 GB RAM 16 GB'ı Donanıma Ayrılmış Sorunu

Bugün bir tane Rami çıkardım ve taktığımda 32 GB'dan 16 GB'a düştü. Artı olarak kasamda 5 tane RAM takılı ama görev yöneticisinde 4 tane RAM takılı olarak gözüküyor. İşlemci: Xeon X5660 Anakart: S5520C Ekran Kartı: RX 580 GB
  6. MrJosef

Yardım Yeni Ram Takınca Fan Az Dönüp Duruyor

PC DA-MD 1 Ram bozuldugu için ayni model bir ram aldim ve bugun geldi. Tusa bastigimda fanlar azicik donup duruyor. Yardim eder misiniz?
  7. MrJosef

Yardım Kingston RAM ile Corsair RAM Çalışır mı?

Bende Corsair Vengeance 8 GB 3000 MHz RAM var ve bozuldu garantiye yolluyacağım ve yeni bir RAM lazim. Bu ürünüamayı düşünüyorum garantiden eğer ürün iadesi yaparlarsa ikisi birlikte çalışır mı...
Geri