Arama sonuçları: *

1. Kaan Lothbrok

RAM OC sonrası değerler nasıldır?

Şuan da RAM değerlerim böyle. OC yapmadan önce 20 20 20 45 75 şeklindeydi. Bir yerde hata var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
  2. Kaan Lothbrok

RAM OC sonrası RAM değerlerim nasıldır?

RAM değerlerim OC yapmadan önce 19 20 20 45'di ( XMP ayarı açıkken ). OC' dan sonra ekran fotoğrafında gördüğünüz değerler oldu. Herhangi bir yanlış var mı veya yükseltebileceğim başka bir şey var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
  3. Kaan Lothbrok

RAM CL değeri her zaman çift sayı.

Anakartımda RAM CL değerlerim hiç bir zaman tek sayı olmuyor. Hep çift sayılı CL değerleri görüyorum. Anakartta bir ayar vardı o ayarı açınca RAM CL değeri tek sayıları da görebiliyordu. Adı Gear tarzı bir şeydi. Nasıl yapabileceğim hakkında yardım edebilecek var mı? Anakartım : Asus Prime A320M-K
  4. Kaan Lothbrok

3200 MHZ RAM OC için yardım.

2 tane böyle vasat ramlerim var. Normalde CL 20'ler ama ben BIOS'dan CL 17'ye kadar çektim. Sadece CL'yi değiştirdim. Başka değişebileceğim bir şey var mıdır?
  5. Kaan Lothbrok

RAM değişmem lazım mı?

Burdaki RAM değerlerine göre değişmem lazım mı? Beni idare eder mi yoksa? İşlemcim Ryzen 3 3100.
  6. Kaan Lothbrok

RAM CL değeri nasıl öğrenilir?

Başlıkda da okuduğunuz gibi RAM CL değeri nasıl öğrenilir? CPU - Z'den baktım ama anlamadım pek.
  7. Kaan Lothbrok

3200 MHz CL20 çalışan Ramlerim çok mu kötü?

Bory 8 GB 3200 MHz RAM' lerini kullanıyorum. CL değeri fazla diyen arkadaşlarım oldu. Bu CL değeri bana ne kadar fps kaybettirir?
  8. Kaan Lothbrok

cl değeri önemli mi?

cl değerim 20 3200 mhz 8 gb bory ram ne kadar fps düşürür oyunlarda ya da drop sebei olur mu?
Geri