Arama sonuçları: *

1. nazmy6

G.Skill Ripjaws, B-Die Boltzmann çip

Öncelikle selam, daha düne kadar RAM'lerimi değiştirmek istiyordum çünkü inanılmaz fazla ısınıyorlardı ve şu anki hava sıcaklığıyla beraber patlayacak kıvama geliyorlar. B-Die Finder Sitesinde kendi RAM'imin SKU'sunu bulamadım, ama Thaiphoon Burner ile baktığım zaman RAM'lerim Samsung B-Die...
  2. nazmy6

G.Skill Ripjaws vs Kingston Fury Beast

Merhaba dostlar güncel olarak G.Skill Ripjaws CL18 3600Mhz 2x8 ram kullanıyorum ama durmadan ramlerimle alakalı sorunlar yaşıyorum hep tak çıkar yapmak zorunda kalıyorum ve inanılmaz fazla ısınıyor. Şimdi Kingston Fury Beast CL16 3200Mhz 2x16 almak istiyorum, bir Ram tierlisti yapsaydınız top1 e...
  3. nazmy6

Edit: CL18 olan RAM'i CL14 e Overclock

Dostlar selam, güncel olarak 2X8 G-Skill RipJaws 3600 mhz CL18 Ram kullanıyorum. Ama şöyle bir durum var ki ana kartım 3600 mhz desteklemiyor max 3200 ( MSI B450-M A PRO MAX ). Hem CL18 hemde 3200 kullandığım için yüksek elo FPS oyunlarında input lag yaşıyorum ve Ramlerimde soğutucu olmadığı...
  4. nazmy6

Memory OverClocking Fail

Selam arkadaşlar, XMP vs. kapalı kullanan birisiyim ramlerimde 3600 olmasına rağmen Anakartım desteklemediği için 3200 de kullanıyorum. Geçenlerde altta bıraktığım ekteki hatayı aldım bilgisayar açılırken. Valorant oynarkende fazla efekt oldugunda fps 100-90 a falan düşüyor eskiden olmuyordu...
Geri