Arama sonuçları: *

1. Furyy

Memtest 86 testi uyurken yapılır mı

Yani anlatmak istediğim şu arkadaşlar testi başlattım ve birazdan uyuyacağım test sabaha kadar açık kalacak sıkıntı olurmu?
  2. Furyy

Ramimde sorun olabilirmi?

arkadaşlar ssd min okuma ve yazma hızları test ettim ikiside çok iyi ancak bazen siteye felan girince yavaş giriyo internetimde çok iyi ve oyunlarda drop takılma yiyorum ayrıca bazen ekranda değişik değişik renkler beliriyor gökkuşağı gibi ramde sorun olabilirmi?
  3. Furyy

Ram yerine girmiyor!!

Arkadaşlar acil yardım edin ram yerine girmiyor ram ddr4 anakart ddr4 kisa tarafı fln ayarladım ancak rami bastirsamda girmiyor acill yardım!
  4. Furyy

Ram frekansıni arttirdım görüntü gelmiyor

Arkadaşlar biostan elle rami 3200 mhze aldım ancak sinyal yok yazısı geliyor ve görüntü gelmiyor?
  5. Furyy

Xmp açınca işlrmci gereksiz fazla ısınıyor?

Arkadaşlar sistemimin özellikleri:AMD RYZEN 3 1200 AF SAPPHİRE RX5604GB NEO FORZA 8GB 3200MHZ SANDİSK 480GB SSD PLUS arkadaşlar ramler normalde 3200mhzde çalışması lazım ama 2400 mhz de çalışıyo ve xmp açtığım zaman sıcaklık 75 derecelere çıkıyor ama normalde 53 derecelerde çalısıyo gereksiz bi...
  6. Furyy

Xmp açınca işlemci ısınıyor?

Arkadaşlar ramimin normal frekans 3200 mhz ancak biosta 2400 olarak gözüküyo xmp açtıktan sonrada işlemci sıcaklığı 12-13 derece artıyor?
  7. Furyy

Ram mhzi cpu-z programında düşük çıkıyo?

Merhaba rkadaşlar görev yöneticisine baktığımda ram 3200 mhzde çalışıyo ancak cpu-z programına baktığımda 2400 yazıyor hangisi doğru?
  8. Furyy

Neo Forza 8GB 3200MHz Black Faye (NMUD480E82-3200DB11) ram cl17 midir?

Neo Forza 8GB 3200MHz Black Faye DDR4 PC Ram (NMUD480E82-3200DB11) ram cl17midir?
Top Bottom