Arama sonuçları: *

1. K

RAM ’lerimin RGB ’si PC açılınca donuyor‼️

Arkadaşlar iyi geceler, G Skill Trident Z Neo 32gb ram’lerim bilgisayar açıldıktan sonra, masaüstüne gelir gelmez çok kısa süre içerisinde ( 1 saniyede) yanıp söndükten sonra (sanki sıfırlanıyor gibi) sabite dönüyor. Normalde (Örneğin: gökkuşağı modunda ama donuyor) Ve hiçbir şey yapmazsam hep...
  2. K

Ram Önerileriniz Nelerdir?

Arkadaşlar üst seviye sistemime ram almayı düşünüyorum, 32 GB Sizce 4000 Mhz cl 18 mi ? Yoksa 3600 Mhz cl 16 mı ? Birde marka olarak ne tavsiye edersiniz? Aklımda G skill ( Trident Z Neo) / Corsair var
  3. K

Ram Hakkında Doğru Bilgi

Arkadaşlar iyi günler, Ben üst düzey sisteme 1-) CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance Siyah DDR4 3200MHz CL16 RGB Pro İle 2-) CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance Pro RGB Siyah DDR4 3600MHz CL18 Dual Kit Ram Bu iki ram arasında kararsız kaldım, Bu iki Ram de birinin MHz’si düşük CL değeri iyi...
  4. K

Ram’de Gskıll Trıdent Z mi Corsaır Vengeance mi?

Arkadaşlar üst düzey sistemime ram araştırıyorum, ram de en kaliteli marka olarak Gskıll mi? Yoksa Corsair mi? Almalıyım. Birde ram seçerken MHz değerimi daha önemli CL değerimi, ileriye dönük 4000 MHz ama CL değeri yüksek olsa problem olur mu? Hatalı bir tercih mi olur ?
  5. K

8+8 Alabileceğim En İyi Ram Önerisi

Arkadaşlar sistem topluyorum, 8+8=16 GB Alabileceğim en kaliteli,en performanslı,sorunsuz,güncel bir RAM önerir misiniz.
Geri