Arama sonuçları: *

1. jamoka_

Ram slotları açılmıyor.

Arkadaşlar sistemimde 8 gb ram vardı bi 8 daha alıp 16 yapmak istedim bugün geldi ram kasanın içini açıp rami takmak istediğim zaman ram slotlarının yukarıdaki kolu açılıyor ama aşağıdaki kolu açılmıyor resimini bırakıyorum aşağıya üst yani açılan kol da bir şey yokta aşağı açılmayan kısımda...
  2. jamoka_

Ballistix Crucial Ram için ?

Arkadaşlar merhaba, benim sistemimde 8 gb ballistix crucial ram var ben bunun aynısından alıp 16 gb yapmak istiyorum. Aynı isim farklı özelliklerde ram almak gibi bir hata yapmak istemiyorum şuan kullandığım ramin tıpatıp aynısını nasıl bulabilirim yardımcı olabilirmisin ?
  3. jamoka_

Dual Channel Ram Olurmu ?

Arkadaşlar itopya'dan linkteki Single channel ramden 2 adet almak istiyorum. Bunları ayrı ayrı alacağım ama aynı ramler Dual channel çalışır mı ? Bir sıkıntı yaratır mı ? Link : https://www.itopya.com/xpg-8gb-gammix-d30-kirmizi-3200mhz-cl16-ddr4-single-kit-ram/
  4. jamoka_

Ram Bilgilerimi Öğrenmek ?

Arkadaşlar bende şuan 8 gb ram var ben buna bi 8 daha alıp 16 gb yapmak istiyorum. Fakat AİDA64'e baktığım zaman farklı CPU-Z'ye baktığım zaman farklı değerleri söylüyor.Şuan Kullandığım rami ben bios da overclock yaptım şuan 2933 mhz çalışıyor normal hızı nedir ?
  5. jamoka_

Ram CL Değerini nasıl Öğrenirim ?

Arkadaşlar Şuan 8 gb ram kullanıyorum bi 8 daha alıp 16 gb yapmak istiyorum. Şuan kullandığım ram'in cl değerlerini ve mhz değerini CPU-Z üstünden baktım ama bir şey anlamadım hangi değerler de aynısını almalıyım yardım edermisiniz ?
  6. jamoka_

İki farklı ram yardım !

Arkadaşlar şimdi benim bilgisayarım'da Ballistix Crucial DDR4 8GB 3000MHZ CL16 Ram var türkiye de bu ramin aynısını bulmak işkence gibi bir şey hem yerde yok hemde çok pahalı ben bunun yanına PATRİOT DDR4 8GB 3000MHZ CL16 Ram Taksam bi sıkıntı olur mu ? Uyumsuzluk yaratır mı ? Takmamı önerir misiniz? ?
Top Bottom