Arama sonuçları: *

1. ouzz

XMP açınca bilgisayar açılmıyor

İtopya'dan sipariş ettiğim VOK-ARC sistem uzun bir aradan sonra elime ulaştı. BIOS update yaptıktan sonra XMP ayarını açtım çünkü RAM'ler default olarak 2666 MHz ile çalışıyordu. Takılı olan RAM'ler 3200 MHz zaten XMP açtığımda da ona göre ayarlıyor. İlk açılışta 1 2 dakika bekledikten sonra...
  2. ouzz

Yardım BIOS güncellemesi sonrası ram frekansı düştü

normalde 3000 mhz kullandığım ramler bios güncellemesi sonrası 2133 mhz'e düştü. 16gb 3200 mhz ve 8 gb 3000 mhz iki farklı ram takılı olduğu için xmp açamıyorum. nasıl tekrar yükseltebilirim ram frekanslarını yardımcı olur musunuz?
  3. ouzz

Yardım 3000 mhz ram'i 3200 mhz yapmak

İyi forumlar arkadaşlar. Şimdi bende bi tane 8 gb 3000 mhz ram vardı yanına sonradan 16 gb 3200 mhz ram ekledim şu an ikisi de 3000 mhz olarak çalışıyor bi sorun yok. Ama ben 8 gb olanı da overclock ile 3200 yapmak istiyorum yardımınız için şimdiden teşekkürler.
  4. ouzz

Farklı RAM taksam çalışır mı?

Beyler ben 3 ay önce sistem topladım ve bütçemi fazla zorlamamak için 8 gb ram aldım. Bayramdan sonra harçlığımla bi 8 gb ram daha alıp 16 gb yapmayı düşünüyorum. Alacağım RAM farklı olsa diğerinden mesela 3200 MHz CL16 8 GB ve RGB olan bir ram alsam, ileride elimdekini satıp onu da RGB olandan...
  5. ouzz

Ram overclock ve yeni ram

Selamun aleyküm ustalar. Sistemimde 8 GB Apacer Panther 3000 mhz cl16 ram var buna overclock yapabilir miyim? Ve bir kaç ay sonra da aynı ramden almayı düşünüyorum bir tane daha 3000 mhz olanı mı alayım yoksa 3200 mhz olanı mı?
Geri