Arama sonuçları: *

1. Alestawai

Yardım Ram Yükseltme İçin yardım.

Merhabalar, Sistemde Ram yükseltmesi yapacağım, Ana Kart:Asus Prime B650M-R İşlemci:R5 7600 Ekran Kartı:7800xt Aklımda seçenek olarak bunlar var sizce hangisi daha mantıklı ? NEOFORZA Trinity Patriot Viper Lexar Ares Gördüğüm kadarıyla hepsine Expo desteği var birde sizce 7200 MHz mantıklı...
  2. Alestawai

8+8 2666mhz Leptop Ram tavsiyesi,Bütçe 800-1000 Lira.

Bütçem 800-1000 Lira 8+8 2666 mhz düşük cl değerli ram almak istiyorum. Markalar hakkında çok bir bilgim yok. Alabileceğim en iyi ram nedir acaba ?
  3. Alestawai

Yardım Leptop için Ram Tavsiyesi

Merhabalar, 1000₺ bütçem var leptop için 8+8 ram almak istiyorum ama ram konusunda bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
  4. Alestawai

Öneri Leptop için ram tavsiyesi

Merhabalar elimde Acer Nitro An515-51 model bir leptop var, şu an resimde gördüğünüz ram takılı ama bu Rami söküp, 8+8 iki tane yeni ram almak istiyorum. Öncelikle; 1-) Bütçem 800₺ en fazla 1000₺. Acelem yok indirim bekleyebilirim, alabileceğim en iyi ramleri almak istiyorum. 2-)Elimdeki bu Rami...
  5. Alestawai

Yardım Leptop İçin Ram Yükseltme Tavsiyesi.

Merhabalar elimde Acer Nitro An515-51 model bir leptop var, şu an resimde gördüğünüz ram takılı ama bu Rami söküp, 8+8 iki tane yeni ram almak istiyorum. Öncelikle; 1-) Bütçem 800₺ en fazla 1000₺ olacak iki ram içinde. Acelem yok indirim bekleyebilirim, alabileceğim en iyi rami almak istiyorum...
  6. Alestawai

2. El ram alırken nelere dikkat edilmeli

Bilgisayarıma özellikleri uyuyor ama sağlığı konusunda endişe ediyorum nasıl emin olabilirim?
  7. Alestawai

Yardım Leptop İçin Ram yükseltme tavsiyesi.

Elimde Acer Nitro-5 AN515-51 Model bir leptop var. 2 ram slotundan sadece 1 tanesini kullanıyorum, yükseltme yapmak istiyorum. Şu anki Ramimin güçlü mü bilmiyorum. Acaba yanına 8GB bir takviye yapmak mı daha mantıklı olur, yoksa bu Rami söküp 16 GB (8+8) başka model bir ram almak mı daha...
  8. Alestawai

Çözüldü✓ Gamebook için Ram Önerisi

Acer Nitro 5 AN515-51 model bilgisayarımda eski bir ram var ve bunu yeni bir ram ile değiştirmek istiyorum. Ram alırken nelere dikkat etmem gerekiyor ? Sizin öneriniz var mı?
Top Bottom