Arama sonuçları: *

1. CFK’

Team T-Force Delta RGB ramlerin renkleri nasıl kontrol edilir?

Arkadaşıma aldık. 4 Adet 8GB. Anakartımız da Asus B550M-K (çok uyguna geldi diye aldık). Bunların RGB'leri nasıl kontrol edebiliriz? Kendi programı var mı bulamadım. Aura Sycn desteği yok anakartta acaba kontrol edilemez mi? Ram modelini ve anakart modelini aşağıya ekledim. Şimdiden teşekkürler.
  2. CFK’

GoodRam IRDM Pro vs Corsair vengeance lpx

Arkadaşlar merhaba elimde iki çift ram mevcut birisi sıfır GoodRam IRDM Pro birisi de 2 yıllık Corsair vengeance lpx. Yeni sıfır bir sisteme geçeceğim sıfır sistemin içinde GoodRamler var normalde düşüncem corsairleri yeni sisteme geçirip, satacağım sisteme de GoodRamleri koymak ama sizce...
  3. CFK’

Sıfır Corsair Vengeance LPX RAM ve Kioxia Exceria 500GB m2 SSD ne kadar eder?

Arkadaşlar merhaba. Bir hazır sistem aldım ve elimde sıfır Corsair Vengeance LPX 3200MHz RAM ve sıfır Kioxia Exceria 500GB m2 SSD mevcut. İkisi de kutulu, faturalı, garantili. Bunların tek tek satışı veya ikisini birlikte satarsam ne kadar eder? Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. CFK’

Crucial 4GB 1600MHz CL11 RAM ne kadar eder?

Arkadaşlar merhaba, eski bilgisayarımdan çıkan RAMi satıyorum fiyat olarak 300TL gibi bir rakama ilana koydum. Sıfır olanlarına ve DDR3 RAM piyasasına baktığımda düzgün bir markanın sıfır RAMleri 450TL bandında başlıyor. (Bazı markalar ikinci el RAMleri sıfırmış gibi e-Ticaret sitelerinde...
  5. CFK’

10100F ve B560M sistemde Crucial Ballistix RAM OC yapabilir miyim?

Arkadaşlar merhaba sistemim aşağıda yazıyor. Biliyorum biraz saçma bir dizilim fakat yükseltmeler ile buralara geldiğim için böyle. Crucial Ballistix 3200MHz CL16 RAM şuanda 2666 MHzde çalışıyor. Bunu normal hızına çekebilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Sistemim...
  6. CFK’

Tekli RAM dörtlü slottan hangisine takılmalı?

Arkadaşlar merhaba AsRock B560M Pro4 anakart aldım. Elimde de Crucial Ballistix 8GB 3200MHz CL16 RAM var. Anakartın dört slotu var klavuzda hangi kanala takmam gerektiğini bulamadım. A2ye takmalıyım gibi düşünüyorum ama yine de sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.
  7. CFK’

619TL'ye Crucial Ballistix 8GB 3200MHz CL16 Ram alınır mı?

Arkadaşlar merhaba sistemim için ram alacağım Crucial Ballistix ramleri çokça övülüyor en uygun fiyatlı olarak 620TLye buldum. Ayrıca bir de Axess ile alacağım için 40TL Chip-para geliyor yani 580TLye alacağım. Adata XPG Gammix 30D almaktansa bunu almak daha iyi gibi. Aşağıya linkini bıraktım...
  8. CFK’

Crucial Ballistix vs Corsair Vengeance LPX

Arkadaşlar merhaba i3 10100f ve B560M anakart için RAM alacağım bu iki RAM arasında kaldım. Fiyatlar hemen hemen aynı. İlk başta 8GB alacağım sonrasında ise bir 8GB daha alıp 16GBa yükselteceğim. Linkleri aşağıya bıraktım. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Sağlıklı kalın. Crucial...
  9. CFK’

Notebook ram önerisi

Arkadaşlar merhaba, HP Laptopum için 8GB DDR4 2133 MHz CL15 bir notebook ram arıyorum. Şimdiden herkese teşekkürler, sağlıklı kalın.
Top Bottom