Arama sonuçları: *

1. akıllı kuş

Çözüldü✓ Bu iki RAM'den hangisi alınmalı

https://www.trendyol.com/oem/oloy-8gb-ddr4-3000mhz-c16-owl-black-md4u0830162bhksa-sogutuculu-pc-ram-p-84970782?boutiqueId=61&merchantId=155603&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.79.3...
  2. akıllı kuş

Bu RAM Kaç para Eder?

Team T Force Vulcan Z kırmızı 8GB 2666Mhz CL15 Ram var kaç para eder? Ayrıca elimde 300TL civarı bir para var bunu satıp 2x8 3000mhz ram alma ihtimalim varmı?
  3. akıllı kuş

Corsair Vengeance LPX çipleri nedir?

Versiyon 3.31 3000Mhz 8GB lik modeller çipi nedir bunun @cfranko @RevDeisDou
  4. akıllı kuş

Flare X 3200 MHz CL16 ramlerin çipi nasıl?

GSKILL 16GB (2x8GB) Flare X 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram bunların çipi falan ne @cfranko @FPU/CACHE hocam bakarmısınız
  5. akıllı kuş

Ekran kartındaki VRAM leri ram olarak kullanma

Merak ettiğim şey, ekran kartında çok uçuk hızlara çıkabilen VRAM ler varken neden bunlar normal ramlerde yok? Yani ekran kartında bu kadar yüksek hızlara ulaşan VRAM ler varken normal ramler neden bu hızlara çıkamıyor?
  6. akıllı kuş

dünyadaki en iyi Ram nedir?

soru başlıkta. dünyada alınabilecek en iyi ram. en üst düzey ram. en uyumlu ram. en iyi çipi olan ram diyorum yani. hangisi sizce? 1626210801 cidden kimsenin aklından bu soru geçmedimi ben cevabını bilmediğimden soruyorum o.O2 o.O2 o.O2
  7. akıllı kuş

Team T force vulcan Z Rame nasıl OC Yaparım?

arkadaşlar anakart A320M S2H işlemci oc desteklemediğini biliyorumda ram oc desteklermi bilmiyorum. (oc yapmayacağım sadece desteklermi ve ne kadar yükseltebilirim onu soruyorum cevaplarsanız sevinirim :) 1618557811 Ram Team T Force Vulcan Z 2666Mhz
  8. akıllı kuş

Ramlerde CL değeri düşermi

arkadaşlar birisi diyordu bana Ramlerin CL değerini düşüremezsin diye. ben biliyorum CL değeri düşebilir ama sizede bi sorayım dedim (emin olmak amacıyla) RAM CL değeri OC ile düşermi düşmezmi?
Top Bottom