Arama sonuçları: *

1. KSF Eren

Yardım 2x8 16 GB DDR3 RAM ÖNERİR MİSİNİZ ?

Merhabalar yıl 2024 olmasına rağmen hala ddr3 kullanan bir arkadaşım var. Şuan kendisinde 2x4 8 gb ram var ramini 16 gb yapmak istiyor. Biz böyle bir ram bulduk bundan 2 tane almak mantıklımı yoksa daha iyisi var mı ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.. F/P önceliğimiz...
  2. KSF Eren

8GB Gevil Evo Ram Alınır mı ? Nasıl Marka

Merhaba sahibindende dolaşırken böyle bi ilana denk geldim markası gevil evo ilk kez gördüm güvenilir mi nasıl marka bilen varsa yazarsa sevinirim 8gb ddr4 3000mhz kutulu garantiliymiş üstündede ryzen yazıyo benim işlemcimde ryzen 3 3100 sıkıntı çıkarmı alsam fiyata 318 yazmıs param güvende ile...
  3. KSF Eren

HP Marka DDR4 Ram Alınır mı ?

Fiyatı diğer ramlara göre daha ucuz ve 3200 mhz diger ramlar 3000 mhz 400 tl 430 tl falan bu alınır mı sizce bi sorun çıkar mı ?
  4. KSF Eren

Msi b150m gaming pro anakart 2. el 250 tl ye alınır mı??

Letgoda gezinirken boyle bi ilana denk geldim 7 8 ay kenarda durmuş elimde 1151 pin işlemci falan yok nasıl test etcez bilmiyom 250 tl ye değermi alınır mı? sizce kutusu varmış 250den asşa kurtarmaz diyo oyun için montaj yapmak için falan yeterlimi bide bu anakarta uygun ve guzel hangi işlemciyi...
Geri