Arama sonuçları: *

1. tamtam

RAM'imi kaça satmalıyım?

2018 Ağustos'unda almıştım. Hala normal çalışıyor. Haliyle garantisi yok, kutusu(sert plastik bir şeyin içinde, kutu değil) ve içinden çıkanları duruyor. Modeli: G.Skill Ripjaws V DDR4 2400 MHz CL15. ---F4-2400C15S-8gvr--- Sarı sitede ilanlara bakarken aklıma bir şey takıldı. Param güvendeyle...
  2. tamtam

Yeni alınan PNY RAM'lerin Die bilgisine ulaşılmıyor

İyi günler, geçen hafta indirme düştüğünde resimdeki RAM'i almıştım. Thaiphoon la die'ına bakmak istedim ancak onunla birlikte birkaç bilgi daha görünmüyor. Buradaki sorun nedir? Bir önceki RAM'im 8 GB G.Skill Ripjaws V 2400 lüktü. Aynı programla eski RAM'imin verdiği resmi de koydum. Modeli...
  3. tamtam

Yardım Tutarsız ram kullanımı

iyi günler. birkaç gün önce $WINDOWS. BT klasörünü silmeye çalışırken mevzuyu elime yüzüme bulaştırdığım için bilgisayarımı sıfırladım. tekrar programları vs kurdum ayarladım. ancak oyun oynarken şunu farkettim ram oranında bir gariplik vardı. 8gb ramim var. 8 gb ramin %30 u 2.5-3 gb ram eder...
  4. tamtam

Rami en çok ne zorlar

Soru açık, bir rami en çok hangisi zorlar: a)çalışma frekansını yükseltmek b)zamanlamalarını düşürmek c)voltajı düşürmek
Top Bottom