Arama sonuçları: *

1. I

Yardım Hangi slota rami takmalıyım?

ASUS ROG X870-A anakart var kitap gibi içinden çıkan birşeyde 1 ve 4 slot gösteriyor hangisine takmalıyım?
  2. I

Yardım BEYAZ SİSTEM İÇİN RAM ÖNERİSİ

Beyaz sistemim için ram almayı düşünüyorum. Birde 16x2 yeter mi almışken 32x2 mi alayım? Ve mhz yüksek mi alayım amd de sorun yaratır mı yüksek mhz Aklımdaki modeller...
  3. I

Yardım Hangi Ram Almalıyım? Kararsız kaldım

Bütçe sorunum yok. Beyaz sistem diziyorum hangisi güzel durur ve hangisi kalitelidir? Veya başka öneri var mız? Anakart Asus rog x870-A...
  4. I

Yardım Hangi Ram Almalıyım?

Bütçe sorunum yok. Beyaz sistem diziyorum hangisi güzel durur ve hangisi kalitelidir? Anakart Asus rog x870-A https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-32gb-2x16gb-tz5-royal-neo-silver-rgb-ddr5-6000mhz-cl28-1-4v-expo-dual-ram.html...
  5. I

Yardım Asus rog x870-a Uyumlu ram önerisi lazım

Az önce beyaz sistemim için ASUS ROG X870-a aldım. Beyaz bir ram arıyorum bu anakart ile uyumlu yardımcı olur musunuz? Bütçe sorunum yok çok aşırı ol asın yeterli fiyatı. Aklımda bu var...
  6. I

Yardım BEYAZ SİSTEM İÇİN RAM ÖNERİSİ LAZIM

9800x3d işlemci ekran kartıda 5070ti veya 5080 olcak. Anakart gigabyte x870 aorus elite ice düşünüyorum. Amd de sanırım en stabil 6000 mhz cl30 deniyor. Beyaz rgb ram önerisi lazım bu anakarta uyumlu
  7. I

Yardım Beyaz Ram Önerisi Lazım

Anakart:MSI b659 tomahawk İşlemci: 7800x3d olacak belki 9700x filan ama 7800x3d olabilir. Beyaz ram arıyorum. Kaliteli ve f/p
Geri