Arama sonuçları: *

1. F1nerF1rst

8x2 gb xpg rame kulaklık takası

Dostlar elimde xpg 8x2 gb ram var kulaklığım bozuldu bı gün ramler fazlalıktı satıcaktım fakat direk kulaklıkla takas etmek istedim extra uğraşmamak için sizce hangi kulaklıklarla takas ederim değerinde 800 tl den sayarsak
  2. F1nerF1rst

Yardım XPG D41 ram rgbsi nereden kontrol ediliyor

dostlar ramı dün aldım akşam biraz kurcuklayayım dedim rgb yi kontrol etmek istedim fakat uygun programı bulamadım anakartım b450m s2h rgb fusiondan değiştiremedim xpg prime indirdim o da lütfen destekleyen bir aygıt bağlayın diyor nereden kontrol edebilirim bunu fotoğrafları bıraktım
  3. F1nerF1rst

Ddr4 16 gb rgb kit önerisi

Xpg D30 kullanıyorım 1 tane daha sipariş verdim bu gün ama rgb kitler dikkatimi çekti sarı siteden 2.el güzel kit alabilir miyim 16 gb 8x2 şeklinde link atabilir misiniz ya da 0 olarak indirim falan var mı şuan 484 tl ye bu gün sipariş verdim bendeki D30 u da 350 400 arasına satarım diye düşündüm
  4. F1nerF1rst

Yardım Xpg D30 RAM Kiti upgradeleme ve rgb kit

Selamlar D30 ram kullanmaktyaım 8 gb bu gün 1 tane daha sipariş ettim 16 kit için 484 TL'ye 2.el olarak daha kaliteli bir şey bulabilir miyim acaba kit için bendeki d30 u da satarım 350 400 bandına 800 900 arasında xpg nin rgb kiti vardı mesela veya başka bir marka farektmiyor ama 3000 3200mhz...
  5. F1nerF1rst

8x2 16 gb ddr4 bellek önerisi

Corsair Vengeance RGB PRO ya baktım 8x2 ve rgb diye ama bu fiyatlarda daha uzun ömürlü ve daha iyisi var mıdır?
  6. F1nerF1rst

Yardım Ram Mhzlerimi arttıramıyorum acil yardım

Selamlar ram Mhzlerimi arttıramıyorum xmp vs denedim biosta msı try it ile 3066 mhzye çektim fakat halen 2700mhz gözüküyor oyunda msı afterburner ile kontrol sağlıyorum. Sizce nerede yanlışlık var?
  7. F1nerF1rst

Corsair vengeance 8 gb ram sorunu

A320M Pro Vh Plus anakart ile başlıktaki ramı kullanabileceğim söylenmişti fakat anakartın dram ışığı yanıyor ve fanlar boş boş dönüyor sistem.önümde açık duruyor
Top Bottom