Arama sonuçları: *

1. Yphen

İntel Core i5 7400 bu RAM'ler ile uyumlu mu?

Dostlar selamlar, Konu başlıktaki gibi bu işlemci bu ramler ile uyumlu mu acaba 3200 MHz'de çalışmayacağını biliyorum 8x2 16 GB 2400 MHz'de BİOS üzerinde ayarlayıp çalıştırabilir miyiz? Yardımcı olursaız çok sevinirim. XPG 16 GB (2x8GB) Gammix D35 Siyah DDR4 3200 MHz CL16
  2. Yphen

1300 TL F/P RAM önerisi

Arkadaşlar selamlar konu başlıkta ki gibi f/p ram arıyorum 8x2 16 GB 3600 MHz olması yeterli benim için buna uygun ram öneriniz varsa yaparsanız çok sevinirim bir de linkte ki ram alınır mı incehesapta indirime girecek daha önce hiç kullanmadım çip kalitesi nasıl bilmiyorum yardımcı olursanız...
  3. Yphen

Crucial Ballistix RAM'lere nasıl O.C yapılır?

Selam dostlar hiç uzatmadan konuya gireceğim forumdan bir kaç arkadaş şöyle demişti ; "Crucial Ballistix" ramleri 3800 MHz CL14 yapabileceğimi söylemişti ramlerimi nasıl böyle yapabilirim söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler. Anakart : ASUS TUF B550M-E WIFI
  4. Yphen

Çözüldü✓ Crucial Ballistix RAM alınır mı?

Arkadaşlar selamlar RAM almayı düşünüyorum normalde 3600 MHz RAM alacaktım fakat bazı arkadaşların tavsiyesi üzerine "Crucial Ballistix 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16" bu RAM önerildi 2 adet alıp OC ile 3600 MHz CL14 değerine ulaşabiliyormuş normalde RAM için ayırdığım bütçe 1300 TL siz neler...
Geri