Arama sonuçları: *

1. Kızagan

Yardım Lenovo Idepad Gaming 3 Isınma Sorunu

Arkadaşlar dün laptopa ram takviyesi yaptım 8 GB. Takviye yapmadan önce işlemci BF5'de maximum 79 derece oluyordu. Şu an sıcaklıklar bu şekilde: Laptopu performans modunda kullanmama rağmen oyundayken bile fan yüksek rpm de dönmüyor sürekli standart hızlarda. Açıp kapatırken bir şeyi yanlış...
  2. Kızagan

Yardım Ram Takınca Isınma Sorunu

Merhabalar, Az önce Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 laptopuma ram takviyesi yaptım. Yaptığımdan beri işlemci sıcaklığı BF5'de 88 dereceyi gördü. Sistem boştayken bile 58-60 dereceyi görüyor. Sistem özellikleri: Ryzen 5 5600H GTX 1650 16 GB RAM (8 GB TAKVİYE ETTİM...
  3. Kızagan

Yardım Crucial Notebook Ram Kullanılır mı?

Arkadaşlar merhaba, Bağlantıdaki notebook ramini almayı düşünüyorum markayı tavsiye eder misiniz? Bir de benim laptopumda şu an Samsung'un rami var markalar hariç her özelliği aynı gene de bir sorun yaşar mıyım sonrasında? Teşekkürler.
  4. Kızagan

Lenovo İdeapad Gaming 3 Ram

Arkadaşlar selam, Lenovo İdeapad Gaming 3 15ACH6 dizüstü bilgisayara sahibim. 8 GB ram daha ekletmek istiyorum ama şöyle bir model buldum tavsiye eder misiniz? https://www.hepsiburada.com/kingston-8gb-3200mhz-ddr4-ram-kvr32s22s8-8-pm-HB00000WMRXJ
Top Bottom