Arama sonuçları: *

1. F

Yardım Steam "Disk okuma" hatası

Kuzenim bu hatayı alıyor. Nasıl çözecek? M2 SSD'de alıyor. 1678727584 Fotoyu yüklücem 1sn 1678727597 1678727799 Sadece call of dutyde sorun varmış diğerlerinde yokmuş
  2. F

KIOXIA Exceria G2 2TB Nasıldır?

https://www.hepsiburada.com/kioxia-pcie-m2-2tb-exceria-g2-nvme-3d-2100-1700-lrc20z002tg8-p-HBCV00002FAKIJ?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.72.6 depolama için bunu aldım. Sizce nasıl? 2TB'lık SATA var 2300'e onu...
  3. F

Yardım M2 SSD Vidası Takılmazsa Çalışmaz Mı?

Babam ben yokken SSD'yi takmış ama vidayı takmamış. Çıkartamıyoruz da termal macuna yapışık. (üstünde anakartın soğutucu bloğu var) O bloğun bastırmasıyla çalışır mı?
  4. F

Amazondan Aldığım HDD 10Dkda Kafa Attı

Amazondan 2tb hdd aldım geldi monte ettim. Aşırı fazla ses geliyordu bişey olmaz dedim. Oyun atarken %35 gitmişken bir anda 0 bayt yazmaya başladı. Sonra birkaç dosya uyarı verdi. Zaten oynamıyorum diye sileyim dedim SSD'den sildim HDD'den sil tuşunu basınca silinmedi pcyi kapattım açtım bu...
  5. F

PC HDD'yi Görüyor Ama HDD Açılmıyor

Disk yönetminde hdd görünüyor ama aç diğince g/ç aygıt hatası veriyor. Daha bugün geldi amazondan aldım. PC açılırken HDD'den ses geliyor ama HDD açılmıyor ve PC'nin açılma süresi çok arttı taktığımdan beri. 6-7 saniye gibi bir fark var. İlk taktığımda algıladı çalıştı ama Forza Horizon 5...
  6. F

Yardım Yeni Seagate HDD Sapıttı

Seagate 7200rpm 2tb hdd aldık. Taktım yerine ilk açıkta çalıştı. Harf atadık. Sonra Forza Horizon 5'i atarken normal HDD'nin çıkarttığından fazla ses çıkardığını farkettim. Sonra birkaç dosya uyarı hata verdi diye iptal ettim. Zaten oynamıyom diye sildim. HDD'e geçen kısmı sil diyince...
  7. F

Seagate Barracuda 2TB HDD Sata Kablosu önerir misiniz?

Asus B450M K II anakartım var Seagate BaraCuda 2TB HDD alıcam da Sata kablosu önerir misiniz?
Top Bottom