Arama sonuçları: *

1. chloriN

Yardım ssd slotu değiştirsem sorun olur mu

Merhaba WD Black SN850 SSD kullanıyorum ekdeki fotoğrafta göründüğü gibi okuma hızı belirtilen ile aynı seviyede fakat yazma hızı düşük görünüyor, nedeni 60 derecelerde gezindiği için olduğunu düşünüyorum fotoğrafta belirttiğim gibi kullandığım ssd 2. slota takılı şekilde, 1. slotta farklı bir...
  2. chloriN

SSD Yazma hızı Eksik Görünüyor

merhaba wd black sn850 ssd kullanıyorum ekdeki fotoğrafta göründüğü gibi okuma hızı belirtilen ile aynı seviyede fakat yazma hızı düşük görünüyor, bunun nedeni nedir? yardımcı olun lütfen kafam cok karıştı Sıralı Okuma Hızı Maks.: 7000MB/s. Sıralı Yazma Hızı Maks.: 5300MB/s.
  3. chloriN

Yardım ssd sağlığı ile ilgili yardımınız gerek

merhaba 2 depolama kullanıyorum biri sn570 diğeri sn850, en çok sn850 olanı kullanıyorum okuma yazma oranı yüksek diye, 1 ay önce program indirdim sağlığına bakmak için hala %100 idi ama uygulama indirdiken 1 ay sonra format attıktan sonra 99a düştü, ısı olarak diğerinden daha cok ısınıyor...
  4. chloriN

ssd sağlığı düştü, normal mi?

merhaba 2 depolama kullanıyorum bir sn570 diğeri sn850, en çok sn850 olanı kullanıyorum okuma yazma oranı yüksek diye, 1 ay önce program indirdim sağlığına bakmak için hala %100 idi ama nasıl olduıysa uygulama indirdiken 1 ay sonra 99a düştü, ısı olarak diğerinden daha cok ısınıyor nedeni...
  5. chloriN

Yardım SSD için soğutucu almalı mıyım

Kasayı PSU değişim için yolladim ve SSD soğutucuları var mıydı bilmiyorum . Ekstra bir SSD aldım ama soğutucu var mıydı anakartimda bilmiyorum . Anakart b660m-k d4 . SSD olarak Sn850 ve sn570 var SSD sogutucu ne onerirsiniz? Bilgisayarcı da taktıracağım için islemci soğutucu gelince Ssd...
  6. chloriN

3070 Ti sisteme 500GB SSD yeterli mi?

Sistemde stok olarak; WD SN570 500GB Blue GEN3x4 M.2 SSD 3500 MB okuma / 2300 MB yazma olan SSD geliyor. Yeni nesil oyunlar oynayacağım RDR2 GoW Dying Light 2 gibi. Ekstradan 1TB gerekir mi? Aklımda Crucial P5 Plus var ama fiyatı 2500TL sizce alınır mı? Yoksa elimdeki SSD yeterli olur mu? Ya da...
  7. chloriN

1TB HDD'Mİ 2TB SSD'Mİ

Önerebileceğiniz hdd veya ssd link atarsınız Bu sisteme uyumlu olsun lütfen
Geri