Arama sonuçları: *

1. FarukKG

Garantili Güvenilir HDD Nerden alabilirim ?

Daha önce 3 adet 4tb hdd spariş etmiştim hepsiburadadan , HDD ler 0 diye satılmasına rağmen refurbished gelmişti. İtopya , İncehesap , gaminggentr dışında düzgün hdd satan site varmıdır ?
  2. FarukKG

HepsiBurada firstteknoloji satıcısından hdd alan varmı ?

3 adet 4 tb Ironwolf HDD Aldım. Ama satıcının aldığı yorumlar çok korkutucu. Satıcıya defalarca sordum 0 ürün yolluyoruz dedi. Diskler geldiğinde nasıl test etmem gerekiyor SMART Verisi ve Bad sector kontrolü dışında ?
  3. FarukKG

Yeni M.2 SSDmde yaşadığım sorunlar ?

Merhaba Sandisk Extreme 2tb model m.2 ssd sini aldım ama 2 gündür disk rasgele zamanlarda birden yok oluyor. Oynadığım oyun çöküyor , Programlar diski görmüyor vs vs. lütfen yardım edin pc reset atmaktan sıkıldım.
  4. FarukKG

Oyun depolama için m.2 SSD Seçimi

Ortalama 4bin tl bütçem var. 2TB Bakıyorum. 4,5k yı geçmeyecek bir kaç seçenek buldum hangisini önerirsiniz ? İşletim sistemi kurulmayacak sadece oyun depolamak için kullanılacak. https://www.n11.com/urun/sandisk-extreme-2-tb-m2-nvme-pcie-40-ssd-46715073...
  5. FarukKG

Kodak X120 SSD 400 TL Ekleyerek Raid 0 yapmaya değer mi

Temudan oyun depolamak için Kodak X120 1TB SSD aldım ama DRAM olmadığından dolayı oyunları indirirken yada dosya taşırken aşırı yavaşlıyor (4-5Mb a kadar düşüyor). Oyun oynarken hiçbir sıkıntı yok taş gibi. Temuda 600tl kredim var 400tl gibi komik bir rakama 2.sini alabiliyorum şu anda. Alıp...
  6. FarukKG

Çözüldü✓ Gigabyte aorus 7300 1Tb Alınır mı ?

merhaba vatana bakarken Gigabyte aorus 7300 Ssd Gördüm. kendisinden yavaş ssdlerden daha ucuz bir sıkıntısı varmıdır ? https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-aorus-7300-2gb-ssd-7000mb-okuma-6850mb-yazma.html
  7. FarukKG

Seagate skyhawk 4tb çokmu sesli ?

Merhaba skyhawk 4Tb disk aldım. Çok gürültülü çalışıyor diyorlar.Güvenlik diski olduğu için galiba normalmiş. Çok rahatsız edecek bir sesmi ? İade etmelimiyim? 1100e 0 aldım.
  8. FarukKG

StoreMi yapmaya değermi ?

Merhaba bilgisayarım için 8Tb Hdd spariş ettim. Elimde boşta Kingston 120Gb A400 ssd var. Storemi ile birleştirsem oyun yükleme sürelerinde,Dosya aktarımlarında vs çok bir fark olur mu ?
Geri