Arama sonuçları: *

1. G

YENİ SSD SAĞLIK DURUMUNU ÖĞRENME

arkadaşlar ssd ömrünü nasıl ölçebilirim yeni ssd aldım da
  2. G

SAMSUNG 990 PRO SOĞUTUCULU SSD

SAMSUNG 990 PRO SOĞUTUCULU SSD ALDIM SİZCE İYİ MİDİR ARKADAŞLAR 2 TB
  3. G

Ssd Aparatim Anakartima Uyumlu Olur Mu

Arkadaşlar bu anakartı kullanıyorum https://www.hepsiburada.com/msi-mb-pro-a620m-e-am5-ddr5-6000mhz-oc-hdmi-vga-1x-m-2-usb3-2-gigabit-lan-matx-p-HBCV00004T3TKX?magaza=Hepsiburada Şu aparatı aldım çift ssd kullanmak için anakartıma uyumlu olur mu...
  4. G

YENİ SSD İÇİN APARAT ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba elimde şuan 480 GB lık bir M2 SDD var fakat yetmediği için bir tane daha M2 SSD almaya karar verdim Samsung 990 Pro 2 TB soğutmalı versiyon Alacağım bunu anakartın M2 slotuna yerleştireceğim fakat anakartım da tek M2 giriş portu olduğundan dolayı aparat kullanarak ikinci M2...
  5. G

2 TANE M2 SSD MEVCUT ANAKARTTA 1 M2 SSD GİRİŞİ VAR

Arkadaşlar 2 tane M2 SSD mevcut fakat anakartta 1 tane m2 ssd girişi mevcut aparat ile felan 2 sini kullanma imkanım var mı
  6. G

Samsung 990 Pro 2 TB SSD Nasıldır?

Arkadaşlar merhabalar Yeni SSD alacağım kullandığım SSD 480 GB olduğu için yeterli olmuyor...
  7. G

Yardım ACİL SSD ÖNERİSİ YARDIM

Arkadaşlar şuan M2 SSD kullanıyorum 480 GB yetmiyor depolama alanı 2 TB SSD önerisi yapabilir misiniz Fiyat performans Bütçem biraz sınırlı Anakartım MSI 620 M E DDR 5 ANAKART
  8. G

BİLGİSAYAR HARDDİSKİMİ GÖRMÜYOR

Arkadaşlar disk yönetim şekili de böyle bağlantıları sök tak yaptım yine hiç bir şekilde harddiskimi görmüyor bilgisayar ne yapmam lazım
  9. G

Bilgisayarım USB flaş belleği görmüyor

Arkadaşlar merhabalar bilgisayarıma flaş belleği takınca flaşı görmüyor disk yönetimine girdiğim zaman Medya yok diyor diskin altında diske harf felan verin diyorlar diske de harf verdim yine görmüyor sizce ne yapabilirim
  10. G

Harddisk Kasaya uyumlu olur mu

Arkadaşlar Herkese Merhaba Keyifli Günleriniz olsun Harddisk alacağım alacağım harddiskin kasaya uyumlu olup olmadığını nereden anlayabilirim keyifli forumlar dilerim...
  11. G

Harddisk-Monitör Öneri

Arkadaşlar merhabalar monitor almayı düşünüyorum 2500-3500 TL bütçem mevcut 165 HZ monitor öneriniz var mı acaba öneriniz var ise linki ile atabilir misiniz Harddisk için 600-800 TL bütçem var 1 TB harddisk öneriniz varsa linkini atarsanız sevinirim. Bide alacağım harddiskin benim kasama uyumlu...
  12. G

1 TB Harddisk Önerir misiniz

Merhaba arkadaşlar fiyatı 500-800 TL arası bildiğiniz güzel bir harddisk önerir misiniz linki ile beraber olursa sevinirim herkese keyifli forumlar dilerim
Top Bottom