Arama sonuçları: *

1. serkanu

ARIZALI M2 SSD'DEN VERİ KURTARILABİLİR Mİ

ARIZALI M2 SSD'DEN VERİ KURTARILABİLİR Mİ ? m2 ssdm arızalandığı için değiştirdim. eski ssdyi de garantiye göndereceğim. ancak göndermeden önce içerisindeki verileri kurtarma şansım var mıdır ?
  2. serkanu

İkisinden hangisini tercih etmeliyim ?

Merhaba. H610M H DDR4 (rev. 1.0) PCI 3.0 girişli bir anakartım var. (İleride bu anakartı güncelleyebilirim ancak yakın zamanda düşünmüyorum.) Amazondan 970 Evo Plus (1.315 TL) ya da 980 Pro (1.993 TL) almayı düşünüyorum. Birkaç sorum var; - 980 Pro alıp düşük hızla kullansam bağlantımda...
  3. serkanu

bu ssd bu anakarta bağlanır mı ?

PCI 3.0 ssd'yi , PCI 4.0 bir anakarta depolama için takıp kullanabilir miyim ?
  4. serkanu

Bağlantı sorunu yaşar mıyım ?

Anakartımın m2 ssd bağlantısı PCI Express 3.0, almayı planladığım m2 ssdnin bağlantısı PCI Express 4.0 herhangi bir bağlantı problemi yaşar mıyım ? Hızını tam olarak alamayacağımı biliyorum 7000/5000 alamam ancak sağlıklı bir kullanım sağlar mı ?
  5. serkanu

SAMSUNG 980 PRO 1 TB 1990 TL ALINIR MI ?

SAMSUNG 980 PRO 1 TB 1990 TL ALINIR MI ?
  6. serkanu

satın alacağım ürün için yardım eder misiniz lütfen

Merhaba. Hangi ssd'yi almalıyım yardım eder misinz lütfen ? Hem performans hem fiyat/performans hem de gelecek zaman için hangisi doğru seçenek ? Anakartım: Gigabyte H610M-H Rev. 1.0 ( http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/H610M-H-DDR4-rev-10/kf#kf ) Düşündüğüm öncelikli ürünler...
  7. serkanu

Hangi Ssdyi Almalıyım?

Merhaba. Hangi ssd'yi almalıyım yardım eder misinz lütfen ? Hem performans hem fiyat/performans hem de gelecek zaman için hangisi doğru seçenek ? Anakartım: Gigabyte H610M-H Rev. 1.0 ( http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/H610M-H-DDR4-rev-10/kf#kf ) Düşündüğüm öncelikli ürünler...
  8. serkanu

HANGİ M2 SSD'Yİ ALMALIYIM ?

YENİ M2 SSD ALMAK İSTİYORUM. 1TB ALMAYI PLANLIYORUM. ÖZELLİKLE SAMSUNG VE CORSAIR DÜŞÜNÜYORUM. SİZCE HANGİ MODELİ ALMALIYIM ? SAMSUNG VE CORSAIR DIŞINDA DA ÖNERİLERİNİZİ ÖĞRENMEK İSTERİM. not: Gigabyte H610M-H v1.0
  9. serkanu

Hangi M2 SSD'yi almalıyım ? Önerilerinizi bekliyorum.

M2 SSD SATIN ALMAK İSTİYORUM. 1 TB VE YÜKSEK OKUMA YAZMA ORANINA SAHİP BİR SSD OLMASINI İSTİYORUM. HANGİ MODELLERİ ÖNERİRSİNİZ ?
  10. serkanu

HARDdisk alacağım nelere dikkat etmem gerekiyor ?

4TB harddisk alacağım nelere dikkat etmem gerekiyor. önerilere de açığım. seagate ya da WD düşünüyorum.
Geri