Merhaba SeagateSkyhawk St3000vx015 3 tb Hdd aldım programlar ile baktığımda 5400 rpm görünüyor ama kodu aratınca 7200 rpm yazıyor acaba kaç rpm bu hdd ?
ilerleyen aylarda bu diski almayı düşünüyorum sizce nasıldır ?
https://www.hepsiburada.com/wd-my-passport-4tb-2-5-inc-usb-3-2-siyah-tasinabilir-disk-wdbpkj0040bbk-wesn-p-HBV00000QHD3H?magaza=ada-teknoloji
Merhabalar 3.5 inc hdd ye sahibim bunu harici kablolar ile laptopta kullanmayı düşünüyorum. dış etkenlere karşı korumak için hem onu koruyabilecek kılıf arıyorum. kablo bağlantı yerleri de açık olacakki kablolarla laptopta kullanabileyim önerilerinizi bekliyorum :)
evde tarihi eser hp 530 notebook buldum en azından değer kazandırıp satmayı düşünüyorum. hitachi 80 gb hdd si var bu modele göre hangi ssd veya hdd modelleri var bir türlü bulamadım yardımcı olabilecek var mı ? :D
merhabalar çok merak ettiğim bişey var bildiğiniz gibi Seagate HDD markasının çeşitleri var bunlar ;
-BARRACUDA
-FIRECUDA
-IRONWOLF
-SKYHAWK
sormak istediğim sizce bunların aralarındaki farklar nedir ve sizce bunlardan hangisini almalıyım ?
merhaba arkadaşlar 3.5 inçlik hdd ler için kasama uygun hdd kızağı almak istiyorum ama internete baktığımda hep 2.5 inç ten 3.5 inç e dönüştürücü kızakları gördüm. bana önerebileceğiniz hdd kızağı varsa linkiyle atarsanız sevinirim :)