Arama sonuçları: *

1. AlpacinoTR

Yardım Harddiskim kaç rpm ?

Merhaba SeagateSkyhawk St3000vx015 3 tb Hdd aldım programlar ile baktığımda 5400 rpm görünüyor ama kodu aratınca 7200 rpm yazıyor acaba kaç rpm bu hdd ?
  2. AlpacinoTR

Yardım Oyun Depolamak İçin Hangisi HDD'yi Almalıyım?

Merhabalar oyunları depolamak için hangi model hdd almalıyım ?
  3. AlpacinoTR

Wd My Passport 4tb 2.5 Inc USB 3.2 nasıl ?

ilerleyen aylarda bu diski almayı düşünüyorum sizce nasıldır ? https://www.hepsiburada.com/wd-my-passport-4tb-2-5-inc-usb-3-2-siyah-tasinabilir-disk-wdbpkj0040bbk-wesn-p-HBV00000QHD3H?magaza=ada-teknoloji
  4. AlpacinoTR

Yardım HDD Önerilerinizi Bekliyorum

Merhabalar, yaklaşık 4 tb 7200 rpm ve 256 mb ön bellekli hddler arıyorum önerilerinizi bekliyorum :) bütçe en fazla 2 k ya kadar olabilir
  5. AlpacinoTR

Yardım HDD Kılıf Önerisi istiyorum

Merhabalar 3.5 inc hdd ye sahibim bunu harici kablolar ile laptopta kullanmayı düşünüyorum. dış etkenlere karşı korumak için hem onu koruyabilecek kılıf arıyorum. kablo bağlantı yerleri de açık olacakki kablolarla laptopta kullanabileyim önerilerinizi bekliyorum :)
  6. AlpacinoTR

Öneri Oyun Depolamak İçin Hangi HDD ler İyi ?

merhabalar yakın sürede oyun için hdd almak istiyorum çeşit çeşit hddler var oyun depolamak için 3-4 tb lık hdd düşünüyorum hangileri iyi sizce ?
  7. AlpacinoTR

HP 530 Laptop kullanan var mı ?

evde tarihi eser hp 530 notebook buldum en azından değer kazandırıp satmayı düşünüyorum. hitachi 80 gb hdd si var bu modele göre hangi ssd veya hdd modelleri var bir türlü bulamadım yardımcı olabilecek var mı ? :D
  8. AlpacinoTR

DVD ROM Görünmüyor ?

Merhaba arkadaşlar bilgisayarım bölümünde görünmüyor. ünlem işareti çıkıyor sorun gider diyorum sorunu bulamıyor.
  9. AlpacinoTR

Seagate Çeşitleri ?

merhabalar çok merak ettiğim bişey var bildiğiniz gibi Seagate HDD markasının çeşitleri var bunlar ; -BARRACUDA -FIRECUDA -IRONWOLF -SKYHAWK sormak istediğim sizce bunların aralarındaki farklar nedir ve sizce bunlardan hangisini almalıyım ?
  10. AlpacinoTR

HDD Kızağı Önerisi

merhaba arkadaşlar 3.5 inçlik hdd ler için kasama uygun hdd kızağı almak istiyorum ama internete baktığımda hep 2.5 inç ten 3.5 inç e dönüştürücü kızakları gördüm. bana önerebileceğiniz hdd kızağı varsa linkiyle atarsanız sevinirim :)
Top Bottom