Arama sonuçları: *

1. yusufcastle

1 TB M2 SSD ÖNERİSİİ

Asus b450m-k anakartim, Max 1500 olucak şekilde SSD önerebilir misiniz?
  2. yusufcastle

SSD ÇALIŞMA SÜRESİ ÇOK YÜKSEK

Arkadaşlar 20 ocak'ta virüslü bir şey indirdim. Fark ettikten sonra hemen silip antivirüs programları ile tarama yaptım. Programlarda virüs olmadığı çıktı bilgisayarımda da herhangi bir virüs belirtisi kalmadı. Ama şimdi SSD sağlığına bakarken çalıştırılma sayısının ve çalışma süresinin çok...
  3. yusufcastle

SATA SSD'LER NE KADAR HIZLI

iyi günler alacağım SATA SSD'nin vaat ettiği hızlar 560 ve 530. Şuan benim kullandığım M2 SSD'nin sunduğu hızlar 2200 ve 1200. bilgisayar açılma süresi, oyunların açılma süresinde falan beni tatmin ediyor. Ama şimdi SATA SSD'ye kuracağım oyunlarda farkı çok hisseder miyim oyunlarda takılma...
  4. yusufcastle

Sata Ssd Öneri̇si̇ 1000 Tl

Arkadaşlar şuan kasamda 512 GB mld M2 SSD'sine sahibim. Anakartim gigabyte b450m s2h. Depolama bana yetersiz geliyor arttırmak istiyorum. 1000 TL ile en mantıklı sata SSD almak mıdır? Ayrıca Samsung 870 Evo sata SSD nasıldır işimi görür mü?
  5. yusufcastle

Çözüldü✓ Bişey indiremiyorum yardım

Arkadaşlar 240 GB SSD'im var. Yeni birim (A) 170 GB - Yerel Disk (C) 50 GB olmak üzere. Yerel disk (C) dolduğu için hiç bir şey indiremiyorum direkt disk dolu diye hata veriyor o diski boşaltabilceğim bir yol da bulamadım. Ben bu Yeni birim (A) yı nasıl kullanırım?
Geri